2777
2789
عنوان

بچه ها پسره من خیلی ترسوئه هفته دیگم سنجش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
من مسئلم این نیس که . من میگم قبول نشه میفرستن مدرسه استسنائی. شما که میگی ده بار زنگ زدن جواب ندادی ...

نه نمیفرستن،فقط شاید برای سنجش تخصصی بفرستن اونجا که متخصصا ببین،من میدونی چرا استرس نداشتم چون ازسایت خودم پیگیری میکردم ببینم چه مرحله ایه،این آدمای بیسواد یکبار تایید کردن ولی گفتن نه تایید نشده،من اون تایید شده رو سریع کپی برداشتم تا بعدا نزنن زیرش،بخاطر همین زیاد اهمیت ندادم به تلفنشون،فقط پسرتو سوال جواب نکن اگه ایراد درآوردن اونا کارشون همینه،دنبال ایرادای الکین،ازبچه ۶ساله چه توقعی میشه داشت🥲

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه نمیفرستن،فقط شاید برای سنجش تخصصی بفرستن اونجا که متخصصا ببین،من میدونی چرا استرس نداشتم چون ازسا ...

من که دارم دیونه میشم حس میکنم پسرم تمرکزش پایینه از درس فراریه ولی از لحاظ هوشی مشکل نداره و هم اینکه خیلی لاغره

برام صلوات میفرستین
من که دارم دیونه میشم حس میکنم پسرم تمرکزش پایینه از درس فراریه ولی از لحاظ هوشی مشکل نداره و هم این ...

کی قراره بری؟یکم زبونش بگیر باهاش تمرین کن،پسرمن توپوله گفته روی یک پا بایست و بپر واین نتونسته،سراین گفتن تمرکز و ادارکش پایینه،به مسئولش میگفتم خب این بچه مشکلش چیه،میگه میدونی چیه احساس میکنم اونطور نیست گفتم چطور نیست گفت برو زنگ میزنیم متخصص بیاد میبینه،زنه ۴۰سالش بود نمیتونست جواب سوال بده اونوقت ازبچه چه انتظاری دارن،،یعنی مادرشدن خیلی سخته حتی باید سرچرت و پرتای بیسوادا حرص هم بخوریم😔😔فقط میگم نگران نباش باهاش تمرین کن اسم و فامیلش سنش اسم پدرومادر شمارش اشکال هندسی دایره مثلث اینا تمرین کن رنگ هام همینطور

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤دانشجوی حقوق🥰ان شاءالله امیدوارم که آزمون وکالت قبول بشم🥰
کی قراره بری؟یکم زبونش بگیر باهاش تمرین کن،پسرمن توپوله گفته روی یک پا بایست و بپر واین نتونسته،سرای ...

هفته ی بعدی سه شنبه.پسره من خیلی لاغره نگرانم اینو ایراد بگیرن پسرم اسم و فامیلی و اسم اشکال و رنگارو اینارو خوب بلده ولی تا ۵ بلده بشماره تا ده نه. مثلا هفته ها رو یاد نمیگیزه سمت چپ یا راستو یاد نمیگیره البته با جدیت یادش ندادم بعد اینکه از شانسم یک هفتس مدرسه نمیره بدجوری هم مریض شدم از این ویروس جدیدا گرفتم اونقدر منگم نمیتونم حتی چت کنم چطوری قزاره باهاش کار کنممم یک هفتس درکیریم

برام صلوات میفرستین
اونوقت باید کلا خودمونم تلویزیون نبینیم☹️

خب من پسرم نباشه تی وی روشن نمیکنیم اصلا علاقه ای بهش ندارم حالا روشنم باشه کارتون نباشه تا حواسش به تی وی نره

برام صلوات میفرستین
من مسئلم این نیس که . من میگم قبول نشه میفرستن مدرسه استسنائی. شما که میگی ده بار زنگ زدن جواب ندادی ...

مگه پیش دبستانی نمیره؟

نگران نباش ،در حد همون آموزشهای پیش دبستانی هست

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مگه پیش دبستانی نمیره؟نگران نباش ،در حد همون آموزشهای پیش دبستانی هست

اخه میگن سخت میگیرن. از ده تا ۱ چطوری برعکس بشماره . تا ۵ یاد گرفتن میگن گاهی تا ۲۰ ازشون میپرسن بعضی سوالارو گقتن هنگ کردم از بچه ی ۶ساله قراره اینارو بپرسن؟؟!

برام صلوات میفرستین

اول این همه نگرانی نداره،مطمئن باش قبوله 

داری میگی داره میره پیش دبستانی پس ازت جدا شده 

سوالات هم مطمن باش در سطح همون بچه شماست وسخت نیست ومیتونه جواب بده 

برای مدرسه استثنایی هم باید هزار ویک  فاکتور روانشناسی رو زد کنن والکی نیست که بچه سالم که فقط خجالتی واضطراب اجتماعی داره بره استثنایی آلان نصف بیشتر بچه ها مدرسه استثنایی بودن .

نگرانیت الکیه بچت دفعه اول قبوله شک نکن

در مورد قد و وزنم فکر نکنم کسی از دختر من لاغرتر و ضعیف تر بود باشه ولی چیزی نگفتن 

الان کلاس چهارمه انگار اوله  

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اخه میگن سخت میگیرن. از ده تا ۱ چطوری برعکس بشماره . تا ۵ یاد گرفتن میگن گاهی تا ۲۰ ازشون میپرسن بعض ...

آره همینا رو میپرسن

لی لی کردن

دخترم میگف بهم گف کفشتو دربیار و بپوش

گف براش نقاشی کشیدم

اسم بابا و مامان و خودشو پرسیده بودن

برا چن سال پیشه یادم رفتن 

درخواست دوستی ممنوع...

اخه میگن سخت میگیرن. از ده تا ۱ چطوری برعکس بشماره . تا ۵ یاد گرفتن میگن گاهی تا ۲۰ ازشون میپرسن بعض ...

پسر من پیش دبستانی اصلا هیچی گوش نمیداد و فقط فکرشیطونی بود،

میترسیدم ببرمش سنجش،خداروشکر باباش قبول زحمت کرد و بردش.باذکراهت قبولش کرده بودن

کلاس اول فرستادمش مدرسه دولتی با مدیریت و معلم افتضاح

برای کلاس دوم تصمیم گرفتم مدرسه شو عوض کنم چون سطح مدرسه خییلی پایین بود 

هر مدرسه خوبی که میبردم آزمون ورودی میگرفت،و  پسرم به معنی واقعی کلمه هیچی بلد نشده بود ،حتی نوشتن از راست یا چپ و......

یه جلسه معلم خصوصی خوبی رو براش گرفتم،دو ساعت باهاش کار کرد گفت هیچ مشکلی نداره و باهوشه ،فقط بد آموزش دیده.

یه سری سؤالات داد گفت این نمونه هارو باهاش کار کن.دو ماه باهاش املا و ریاضی کلاس اول کار کردم.

بردمش آزمون ورودی یه مدرسه غیرانتفاعی ،قبول شد

و الآن داره با یه معلم عالی و همکلاسی های مؤدب درس میخونه.

مشکل پسرم این بود که توی جو متشنج و فشار و استرس نمیتونست تمرکز کنه (معلم و معاون و مدیر  بچه هارو میزدن)،میترسید کتاب دفتر باز کنه بچه ها پاره کنن و....

نگران نباشید روحیات بچه تونو بشناسید،در آرامش باهاش کار کنید 

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤