2777
2789
عنوان

بچه ها پسره من خیلی ترسوئه هفته دیگم سنجش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 36 پست
اخه میگن سخت میگیرن. از ده تا ۱ چطوری برعکس بشماره . تا ۵ یاد گرفتن میگن گاهی تا ۲۰ ازشون میپرسن بعض ...

اعداد رو برعکس نمی پرسن،سوالات مفهومی اکثرا میپرسم که همه بچه ها در هر رنج هوشی بتونن جواب بدن 

فقط بفهمن بچه اعداد رو درک کرده کافیه ،شاید یه بچه کسی نبوده که بهش آموزش بده 

سوالات معمولی با زبان کودکانه ،نه مثل مدرسه مثلا میگن ،پسر گلم می‌دونی فرق پرنده وبا فیل چیه 

از دختر من پرسیده بود فرق چاقو با شیشه چیه ،دختر منم گفته بود اگر چاقو بخوره به آدم آدم میمیره ولی با شیشه نمیمیره ازش قبول کرده بود،فقط خواسته بدونه و ببینه می‌فهمه باهم فرق دارن حالا هر جور جواب بده ،

کنکور ومدرسه نیست که باید عین کتاب جواب بده ،فقط میخوان بچه های استثنایی جدا بشن ،بچه های  استثنایی هم از همون بچگی مشخصن 

الکی اونایی که بچه هاشون هوش اجتماعی پایینی دارن ونمی تونن سوالهارو جواب بدن ،چند بار میبرن ومیارن آخرم قبول میکنن،

چون از زیر دست چندتا روانشناس که خبره این کاره رد میشن وتشخیص میدن این بچه فقط اجتماعی نیست وباهاش کار نشده وبلد نیست نه که استثنایی باشه ،

نگرانی  شما هم بی مورده

ما تهران زندگ میکنیم ،همسایه ای داشتم که تازه از تبریزاومده بچه هم  فارسی زیاد بلد نیست حرف بزنه وفوق العاده خجالتیه رفته وقیول شده .چون روانشناس تا بچه رو ببینه می‌فهمه که این بچه هوشش معمولیه فقط تو اجتماع نبوده وزبان بلد نیست 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اول این همه نگرانی نداره،مطمئن باش قبوله داری میگی داره میره پیش دبستانی پس ازت جدا شده سوالات هم مط ...

ووالا من اونقدرا نگران نبودم تا اینکه اومدم دیدم اینجا میگن بچه منو رد کردن این نگرانم کرد ر من خیلی ترسو توی پیش دبستانی هم به معلمش عادت کرده و الان می‌مونه وگرنه روزای اول اصلاً نمی‌مون بیشتر اینجا نگرانم کردن

برام صلوات میفرستین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر من پیش دبستانی اصلا هیچی گوش نمیداد و فقط فکرشیطونی بود،میترسیدم ببرمش سنجش،خداروشکر باباش قبول ...

ببله همینطوره جو خونه یا مدرسه خیلی برای بچه مهمه خدا به بچه‌تونو حفظ کنه و برای ما هم دعا کن پسر منم قبول بشه

برام صلوات میفرستین
اعداد رو برعکس نمی پرسن،سوالات مفهومی اکثرا میپرسم که همه بچه ها در هر رنج هوشی بتونن جواب بدن فقط ب ...

الان من میپرسم فرق چاقو با شیشه چیه میگن یکیش میکشه یکیش جیز میکنه😄

برام صلوات میفرستین
اعداد رو برعکس نمی پرسن،سوالات مفهومی اکثرا میپرسم که همه بچه ها در هر رنج هوشی بتونن جواب بدن فقط ب ...

پپسر من درک بالایی داره و خیلی چیزارم متوجه میشه مثلاً می‌دونه کجا باید شلوغی کنه کجا ساکت بشینه فقط یکم لوس بار اومده مثلاً هر چقدر سلام دادنو بهش یاد میدم میگم جایی رفتیم قشنگ سلام بده نمیده و ترسو بودنشه که منو یکم نگران کرده که تنهایی اتاق نره چون به هزار زحمت توی مدرسه موند

برام صلوات میفرستین
ووالا من اونقدرا نگران نبودم تا اینکه اومدم دیدم اینجا میگن بچه منو رد کردن این نگرانم کرد ر من خیلی ...

والا این نی نی سایت فقط مختص ترسوندن هست و همین 

ترسون از همه چیز از بیماری ساده ،از زایمان ،از ازدواج. از طلاق ،

من که به این نتیجه رسیدم هیچی و اینجا نظر سنخی نکنم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __