2777
2789
من جن پسر خالت عمیقا میخوادش دختره منتظره کیس های دیگس

عزیزم این دو بهم میرسن اره دختر خالم خیلی میخوادش اون دعانویس بهم گفت چون برات طلسم سیاه زدن آخه من تا پای مرگ رفتم ۳ ماه خونریزی بودم بعد اینکه طلسممو درآورد گفت میتونم کاری کنم تاوان پس بده داخل کفن یه دعایی نوشت بعد روش روغن گرگ زد گفت ببر قبرستون خاکش کن منم کردم ولی اثری ندیدم اون آدم کارش درسته این طلسم کی اثر میکنه؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینطور که گفتی قفط بیست درصد احتمال داره برسی دست خداست گلم

خودم میدونم دست خداست و فقط 20 درصد احتمال داره😅😂😂 فقط میخواستم ببینم حس شما چی میگه 

میتونی حدس بزنی چیزی راجب کاره ؟

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

اوه، من اخر موفق میشم یه دانشگاه خوب قبول میشم؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

عزیزم میشه درباره ازدواج من بگی چجوری آشنا میشیم ویژگیاش؟؟

درآینده با مسیح دیداری دارم؟؟

کنکور قبول میشم اونکه میخوام؟؟

آقای آ کی ازدواج میکنه منو فراموش میکنه ایشالله ؟؟

جواب بده برام مهمه🥹❤️

ببین من چیزی حس نمیکنم الکی هم نمیتونم بگم

حسین دوسم داره؟

بهم خیانت میکنه؟

تهش چی میشه؟

تروخدا ابجی هرچی حس کردی بگو برات صلوات میفرستم دردت ب جونم

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤