2777
2789
عنوان

تصادف کردیم پرت شدم تو اتوبان

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی حتما بذای مداواتون پیگیر باشین راحت رضایت ندین اگه طرف بیمه داره ازش استفاده کنید بدنتون هنوز داغه متوجه صدمه ای که بهتون خورده نبستین بعد چند ماه ار تصادفمون هنوز گردن و سرم درد می کنه

ما هم ماشبنمون چپ کرد خیلی وحشتناک بود اونم تو تاریکی هنور که هنوز بعد چند ماه نمی تونیم فراموش کنیم

آسیب جدی ندیدین؟

من شبش که خابیدم انقد کابوس دیدم،خیلی ترسیده بودم موقع تصادف

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ولی حتما بذای مداواتون پیگیر باشین راحت رضایت ندین اگه طرف بیمه داره ازش استفاده کنید بدنتون هنوز دا ...

رضایت که ندادیم

من خیلی کبودی دارم انقد بدنم کوفته س نمیدونم دنبالش باشم یا نه ولی همسرم گرافی داد انتهای کمرش آسیب دیده الانم استعلاجیه،امروز قراره بره دنبال کارای پزشک قانونیش

بهش میگن شوک بعد از سانحه

خداروشکر آسیب جدی ندیدین  این مهمتره

یکیو تو بیمارستان دیدم ماشین به موتورشون زده بود خانومه طوریش نشده بود آقاهه کمرش پودر شده بود و سه ماه بود که بستری بود و وفقط با مرفین آروم میشد حتی نمیتونست خودش غذا بخوره بنده ی خدا

پس بازم خداروشکر کن و اگر فکر میکنی خیلی داری بهش فکر میکنی برو دکتر تا بهت یه دارویی چیزی بده بی خیال بشی و مرتب بهش فکر نکنی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

منم تصادف کردم دوست صمیمیم فوت شد خیلی حالم بد بود ولی بعدها فهمیدم هر چیزی یه حکمتی داره و ادم با درد بزرگ میشه فهمیدم هر صبحی که بیدار میشیم فرصت دوباره بخشیده شدن بخشیدن و زندگی کردن فهمیدم هیچی مثل سلامتی نیس قدرشو بیشتر بدونم و بابت لحظهایی که بی بلا و خطر تموم میشه سجده کنم،به فکر مشکلات نباش درست میشه به خودت بگو هیچ سختی موندنی نیس اینم میگذره خداروشکر که کبودیات از کتک خوردنت نبوده مدیتیشن و مراقبه کن دمنوش بخور 

تو این سرما تو اتوبان با موتور 😩

دوماه بود سوار موتور نشده بودیم بخاطر سرما اونروز کارمون زیاد بود بعد با این ترافیک تهران چاره ای نداشتیم

بهش میگن شوک بعد از سانحهخداروشکر آسیب جدی ندیدین این مهمترهیکیو تو بیمارستان دیدم ماشین به موتورشو ...

آره واقعا خدا رحم کرد

امروز بهترم حالا 

منم تصادف کردم دوست صمیمیم فوت شد خیلی حالم بد بود ولی بعدها فهمیدم هر چیزی یه حکمتی داره و ادم با د ...

وای الهی چقد سخت بوده

ممنونم عزیزم

منم ی ماه پیش با موتور بودیم ی موتوری خلاف میومد زد بهمون من پرت شدم زمین استخونای ساق پام شکسته جرا ...

وای عزیزم سرت ضربه نخورد؟