2777
2789
کدوم

منو بگو 

بنظرت من کی ازدواج میکنم با چجور آدمی ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من جن پسر خالت عمیقا میخوادش دختره منتظره کیس های دیگس

راجب من بگو مامانم بهم زنگ زمگ میزنه ابراز پشیمونی کنه؟ چیکار کنم باهاش؟ عادلانه رفتار میکنه ؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حسین دوسم داره؟بهم خیانت میکنه؟تهش چی میشه؟تروخدا ابجی هرچی حس کردی بگو برات صلوات میفرستم دردت ب جو ...

باهاش صحبت کن از وابستگییت بگو ولی در مورد پسره حس میکنم بهت گرمی داره یعنی تمایل داره بهت

سسلاممم بله🌚

عزیزم میشه درباره ازدواج من بگی چجوری آشنا میشیم ویژگیاش؟؟

درآینده با مسیح دیداری دارم؟؟

کنکور قبول میشم اونکه میخوام؟؟

آقای آ کی ازدواج میکنه منو فراموش میکنه ایشالله ؟؟

جواب بده برام مهمه🥹❤️

راجب من بگو مامانم بهم زنگ زمگ میزنه ابراز پشیمونی کنه؟ چیکار کنم باهاش؟ عادلانه رفتار میکنه ؟

پشیمونی نه زیاد رابطت با مامانت شکر ابه جلوش تسلیم باش و مدارا کن واقعا هیچ راه دیگه ای نیست

پشیمونی نه زیاد رابطت با مامانت شکر ابه جلوش تسلیم باش و مدارا کن واقعا هیچ راه دیگه ای نیست

میخوام خودش زنگ بزنه چیکار کنم؟ 

بنظرت قطع رابطه بمونم یا رابطه باز کنم؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭