2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودم طلسم هفت جوش هفت حصار گرفتم نه خودمم طلاق می‌خوام آنقدر دعانویس رفتم نزدیک ۱۰۰ میلیون پول ...

پس یه جادوگر قوی انجامش داده هیچی والا شوهرت دیگه ماله اوناست ولی منتطر باش تا کارما برسه

ببین هیچکس ازاول بدبین نبوده بدددیده ک بدبدبین شده ..ولی میخام ازامروز تلاش کنم خوشبین بشم

میدونم گلم من از بدبختی زیاد حس ششم پیدا کردم و تمام خوابهایم به واقعیت تبدیل میشه

پس یه جادوگر قوی انجامش داده هیچی والا شوهرت دیگه ماله اوناست ولی منتطر باش تا کارما برسه

توروخدا ب منم میگی تو هفته چندم بارداری زایمان میکنم؟خودم و نی نی سالم و بی دردسر میایم خونه؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

ممنون عزیزم یه سوال دارم شما جن دارین ؟ یا همزاد و اینکه دختر خالم یه پسری رو میخواد دو ساله پدرش راضی نمیشه اسم دختر خالم شقایق پسره عبدالله اینا آخر سر بهم میرسن ؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست