2777
2789
عنوان

چرااا من امروز انقد گیج بودم اخههه

234 بازدید | 17 پست

امروز یه کلاس بیشتر نداشتم گفتم صبح پاشم برم بانک حساب باز کنم از اون ورم برم دانشکاه بقیه کارامو بکنم

از خونه راه افتادم بعد لقمه صبحونه مو حا گذاشتم

رسیدم بانک

کارت کلی مو جا گذاشته بودم

رسیدم دانشگاه برم تحقیقمو به استاد بدم تحقیمو خونه جا گذاشتم

اودم برم آزمایشگاه نمونه مو فیکس کنم

کارموذانجام دادم گفتم خوبه یه کاری درس انحام شد

دیدم گوشیمو تو ازمایشگاه جا گذاشتم گفتم ولش کن بزار برم کتاب خونه درس بخونم 

از کتابخونه پاشدم برم سمت کلاسم

چند تا پوسته اشغال دستم  بود اومدم بندازم تو سطل مداد نوکیم رو هم انداختم تو سطل حالا تا ارنج رفتم تو سطل که مداد نوکیم رو بردارم 

اومدم کتاب درسمو از کتابخونه بگیرم خوشحال شدم ک ففط یه دونه ازش هست میتونم بردارم چون چند وقت بود دنبالش بودم بعد خانومه گفت رزروه نمیتونی 

یه خوراکی خوش مزه گرفتم گفتم عب نداره فدا سرت بیا یه چیز بخور 

انقد خوش مزه بود نصفشو گذاشتم جیب کنار کوله ام برگشتنه بخورم 

بعد ک خسته کوفته اومدم با خوشحالی برش دارم بخورم 

دیدم نیستتتت نمیدونم والا احتمالا افتاده بوده 

روز عجیبی بود اصلا

مطمئنی دست و پات رو کامل آوردی خونه؟

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی از شوخی گذشته من اینجور وقتها میگم تو همچین روزایی یه خیرایی هست که ما نمیدونیم و شاید هیچوقت هم متوجه نشدیم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ولی از شوخی گذشته من اینجور وقتها میگم تو همچین روزایی یه خیرایی هست که ما نمیدونیم و شاید هیچوقت هم ...

چه بلایی میخواسته امروز سرم بیاد واقعا چون خیلییی خیر پیش اومد دیگ 

فک کنم قرار بود بمیرم 😬😅

خداروشکر خودت سالمی😂🥲ولی من اگه یکی دوتا از اینام برام پیش میومد کلی خودخوری میکردم تو خوبه قویی😍 ...

من از دست خودم اعصابم خورد نشد 

از این ک هیچ کدوم کارام انجام نشد کفری شدم 

اخه در حالت عادی انقد گیج نیستم نمیدونم امروز چرا اینجوری شده بودم

ولی اشتباهه🥲چون ما ادمیم بالاخره بی حواس میشیم یه وقتا و روزاییربات که نیستیم

اره ولی وسواس دارم دیگه باید همه چیز سر جای خودش باشه از بهم ریختگی و چیزی که باعث بشه برنامم خراب بشه بیزارم