2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 195 پست

حرفت کاملا درسته همه نردا خیانت میکنن ولی به این معنی نیست که خانومشون رو دوست ندارن بلکه اون چیزی رو که خانمشون نداره یا کم داره رو در یکی دیگه میبینن و انگار نواقص رو برطرف میکنن دو نفر رو در کنار هم نگه میدارن. فرقی نمیکنه خانمه جوانتر باشه. متاسفانه همیشه یه دلیلی برای خیانت پیدا میکنن

یعنی خودتو زدی به اون راه بگی خیلی پاکدامنیچیز بدی نگفتم که انقد گارد گرفتی مخالفی مثل ادم بگو مخالف ...

بی ادب چه ربطی به پاکدامنی داره....بی تربیت 

منظورم طرز فکرت راجع به مردها بود 

خیلی بی ادبی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی مردا خیانت می‌کند من دیدم پسری ک ۷سال آوازه عاشقانه اش با ی دختر بود چون داخل شهر کوچیک میپیچه خبرا  هیچ دختری نمی‌توانست نزدیکش شه از اونا ک جلو بقیه اخمو برا یدونش مهربونم کادو های آنچنانی  خواستگاری هم رفت من دیدم با ی دختر خوشگل تر از عشقش رفت تو رابطه برای اونم کادو و گل می‌گرفت ولی ب علت اینکه دختره رفت عقد کرد اونم رفت با عشقش عقد کرد هم زمان با این خوشگله هم بود چون مطمئن بود ب دستش نمیاره برگش ب عشقش وگرنه از آن عشق بزرگ خبری نبود الان هم هنوز داره عاشقانه برخورد می‌کنه کاش من متوجه نمی‌شدم حداقل فکر میکردم ی پسر واقعا می‌تونه خیانت نکنه

هرکس با توجه به اطراف و تجربیات خودش نظر میده من اگه بخوام به اطرافم نگاه کنم و نظرمو بگم میگم هیچ م ...

اره درسته حرفت

مثلا برای یک زن35-36 ساله همین خانوما چم وقت تاپیک ژده بودن که پیره به درد نمیخوره فلان حرف من نیست یکی تاپیک زده بود و تاییدشم کرده بودن

در شرایط پیری هم یعنی شوهرش باهاش میمونه؟؟

سواله صرفا

وقتی هیکلش بخاطر زایمان داغون شده و اینا....

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

فرصتش پیش بیاد نه نمیگن معمولا

بعضیاشون با سن بالاتر و زشت تر از زن خودشون هم میرن تو رابطه

میگن هم فا.ل هم تماشا

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،