2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

3734 بازدید | 195 پست

بنظرم همه مردا خیانت میکنن

نمیدونم شاید نظر شخصی من اینه در کل نظرم اینه چون زن ها زودتر از مردا پیر میشن از لحاظ جسمی و مردا هم برای همین بخاطر همین جاذبه جنسی و جسمی با یه شخص جوان تر میرن تو رابطه

لطفا فاز روشنفکری نگیرین منطقی نظرتونو بگی

یعنی واقعا همه زن ها بعد۳۷-۳۸ سالگی پیر و شکسته میشن؟

این درسته ؟

پدر منم به مادرم خیانت کرد درحالی که مادرمو خیلی دوست داشت حس میکنم دلیلش اینه

تاحالا نشنیدم اقایی با خانوم مسن تر از زن خودش خیانت کنه 

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،

همه مردا خیانت میکنن هرکی به نوعی

یکی هیزه

یکی چت میکنه 

یکی …

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو مغزتو در بیار بشور

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من 12 سال از نامزدم کوچیک ترم

ی سری گفت داداشم شاید بعدا ب زنش خیانت کنه ولی من نه😐

گفتم چرا گفت دلیلش مردونه اس😐😂

خقیقتا دلم میخواس بزنم تو دهنش ولی خب

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

حالا یعنی اصلا زنا خیانت نمیکنند؟!؟

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

مگه مردا قورباغه تا غار جوون  ببینن بپرن توش😑

اتفاقا شرایط غر قدیمی برا زندگی قورباغه بهتره 

من درباره قورباغه حرف نمیزنم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

هرکس با توجه به اطراف و تجربیات خودش نظر میده 

من اگه بخوام به اطرافم نگاه کنم و نظرمو بگم 

میگم هیچ مرد خیانت کاری وجود نداره همه متعهد و پابند به اخلاقیات هستن!

اما حقیقت اینه هردو گروه وجود دارن هم مرد خائن هم مرد متعهد

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.