2777
2789
عنوان

یک هفته ارایش نکردم و من خوشحال ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 14910 بازدید | 303 پست
مو با رنگ درست میشه اما پوست داغونو هیچی.

توهم بذار عکستو اگه دوست داشتی

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زشتم بی خیال 🥺

شاید خودت اینطور فکر میکنی

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
عزیزم من خواهر شوهرم تو سایته میترسم حقیقتا

منم خواهر شوهرم تو سایته🤣

وای چه جراتی پس😂

اره چون میدونم حال نداره صفحه ی ۱۲ تلچیکی رو بخونه😁

چقدر خوشحالم که خانوم های ایرانی به این درک رسیدن که آرایش غلیظ به هیچ عنوان زیباترشون نمیکنه

خانم های ایرانی واقعا چهره های زیبایی دارن ولی اعتماد به نفس ندارن برای همین انقدر به سمت آرایش غلیظ و عمل زیبایی میرن و زیبایی معصومانه خودشون رو نابود میکنن🙁💔

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱گاوان و خران باربردار به ز آدمیان مردم آزاربی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اکثرا آرایش دارم حالا نه در حد عروسی رفتن 

آرایش بیرونم ضدآفتاب مداد چشم صابون ابرو رژ ریمل

خونه ام همینا به اضافه خط چشم رژم رنگ جیغ

۹۰ درصد مواقعم لاک دارم

حالم نداشته باشم بدون آرایش حتی مهمونیم میرم

پوستمم عالیه چون روتین پوستی خودمو دارم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

من آخرین باری که آرایش کردم یادم نمیاد 

فقط تو مجلسها آرایش میکنم اونم در حد خیلی کم و لایت 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏