2777
2789
عنوان

سوجان سرم آتیش گرفت واسش😡😡😡😡

443 بازدید | 54 پست

ادم توی زندگیش با یه سگ دوستی کنه و تنها کس و کارش اون سگ باشه خیلی ارزشش بیشتر از اینه که ادمایی مثل قربان و خانواده قربان دور و ورش باشن . واقعا هزاران تف و لعنت به شرف نداشته و بی ریشگی شون . عجب ادمای پست و نامردی ان . ستون خونه اسفندیار یعنی مادر حوا تازه از دنیا رفته کمر اسفندیار و سوجان و رعنا شکسته از غم مادرحوا . اونوقت این نامردا بخاطر پول و مال و ثروت سوجان و خانواده سوجان رو توی این شرایط سخت پس زدن و چسبیدن به پول...همونکه گفتم...ادم کل کس و کارش یه سگ باشه خیلی بهتر از اینه که اینطور کسایی دورش باشن کسایی مثل اسکندر و زنش و قربان . چون اون سگه اگه نوازشش کنی بهش محبت کنی غذا بدی تا ابد وفادارته و تو رو به هیچ چیز نمیفروشتت . ولی کسی که ریشش توی مرداب باشه هرچقدر بهش خوبی کنی در نهایت گازت میگیره خنجر میزنه و مثل آب خوردن میفروشتت . چون ماهیتش اینه . خطرناک ترین انسان ها( به ظاهر انسان ها انسان های نامرد هستن...چون از حیوان پست ترن...حیوان بطور طبیعی خصلت حیوانی داره...ولی انسان نامرد خودش انتخاب میکنه نامردی و پلیدی رو )‌‌‌‌‌

درد و بلای سوجان و اسفندیار و رعنا و مادرجان...به جون حشمت خان و دوتا دخترش و قربان و سرهنگ و کل ایل و تبارشون و هرچی مال و ثروت دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من دلم برا قربان میسوزه که خودش گور خودشو داره میکنه و آخرم سوجانو از دست میده و حسرت میخوره 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
منتظر بودم یکی تاپیک بزنه حالم از قربان بهم میخوره هم قربان هم خانواده اش خدا کنه ثریا و شوهرش حالشو ...

یعنی فقط سرم اتیش گرفت واسه مظلومیت سوجان و پست فطرتی قربان و خانوادش . دست تقدیر گردن قربان رو خورد میکنه...چون دلی رو که هیچ گناهی نداره بی جهت بشکونی...عرش خدا به لرزه در میاد....

یعنی فقط سرم اتیش گرفت واسه مظلومیت سوجان و پست فطرتی قربان و خانوادش . دست تقدیر گردن قربان رو خورد ...

اتفاقا بهتر

سوجان از اول هم از قربان حیف بود و تهش باهاش خوشبخت نمیشد، چون قربان چاپلوس و دروغگو و دودره بازه

بهتر شد انگل با پای خودش از زندگی سوجان رفت بیرون

از اون لحاظ که اره . خب بلانسبتت احمق بیشعور میومد یه دست گلی عمدی به آب میداد که سوجان متنفر شه ازش . ن اینکه وسط مراسم ختم عزیز ترین فرد زندگیش بیاد بگه بعضیا عوضی میشن...

از اون لحاظ که اره . خب بلانسبتت احمق بیشعور میومد یه دست گلی عمدی به آب میداد که سوجان متنفر شه ازش ...

ببین دیگه درکش چقدره دیگه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
ولی من دلم برا قربان میسوزه که خودش گور خودشو داره میکنه و آخرم سوجانو از دست میده و حسرت میخوره

قربان یه موجود پست و بی نهایت کثیفه...همین 

حیوون نیستا 

خیلی از حیوونا 

ذره ای رحم توی دلشونه...حتی وحشی ترینشون...قربان حیفه بهش بگی حیوون

از روز اول از این مردک بدم میومد ریدم به هیکلش 

اسکندر نفهم با او زیبا دیگه خاک به سرشون که داداشش هنوز عزاداره ینی واقعا پول یچیز کثیفه اینا ببین چی میکنن بخاطر مال ثروت خداکنه آخرش برینن باوحالشون