2777
2789
عنوان

سوجان سرم آتیش گرفت واسش😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست
هر چی سرش بیاد حقشه بنظر خودش داره زرنگ بازی درمیاره حالا شاید بخاطر عذاب وجدان بعضی حرفا رو میزنه و ...

هر کسی که خواسته زرنگ بازی در بیاره یه گردن کلفت تر از خودش بادش رو خوابونده...چیزی که زیاده دست بالای دست...شاعر میگه 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی 

گر به ذلت برسی پست نکردی مردی 

اهل عالم همه بازیچه دست هوسند 

گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

قربان واقعا طلا رو دوست داره؟ثریا و شوهرش نقشه ای دارن از این ازدواج سودی میبرن؟

دوست داشتنش سطحیه . هنوز مشخص نیس...ولی سود میبرن و در نهایت قربان و خانوادشو شوت میکنن بیرون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربان یه موجود پست و بی نهایت کثیفه...همین حیوون نیستا خیلی از حیوونا ذره ای رحم توی دلشونه...حتی وح ...

اره درسته ولی خب آدم دلش برا اینجور ادمای بی فکر بیشتر میسوزه اونم از رو عقده و نداری اینجوری کرد. اصلا با این فیلم ساختنشون اعصاب آدمو خورد میکنن😓

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اره درسته ولی خب آدم دلش برا اینجور ادمای بی فکر بیشتر میسوزه اونم از رو عقده و نداری اینجوری کرد. ا ...

بابا چه ربطی به عقده داره . اگه به نداری باشه سهراب از همه ندار تره با یتیمی بزرگ شده...پس چطور اینطور نیس...نوچ...ریشه خرابه...ذات

بابا چه ربطی به عقده داره . اگه به نداری باشه سهراب از همه ندار تره با یتیمی بزرگ شده...پس چطور اینط ...

اره راست میگی ذاتش واقعا خرابه👌

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!