2777
2789
عنوان

سوجان سرم آتیش گرفت واسش😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس مالکیتی که به طلا میگه دوستت دارم طلا و بعد تو ختم مادر سوجان بی دلیل میگه بعضیا عوضی میشن...قابل ...

به طلا دروغ گفته دوست دارم حالم بهم خورد وقتی اون حرفا رو میگفت 

نمیدونم چرا اصلا مثل هم نیستن دو برادر 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
من که فکر میکنم حس مالکیت داره بهش اخلاقش زیاد جالب نیست به همون خاطر سوجان زیاد نمیتونست بهش دل بده ...

دقیقا فیلم میخواد همینو بگه میگه این سنت الکی رو باید دور انداخت ناف دوتا بچه رو واسه هم بریدن 

به طلا دروغ گفته دوست دارم حالم بهم خورد وقتی اون حرفا رو میگفت نمیدونم چرا اصلا مثل هم نیستن دو برا ...

طلا خواهد فهمید که دروغ میگه . فقط لحظه شماری میکنم واسه روزی که قربانو دهنشو پر خون کنن ادمای حشمت خان و بعدم شوتش کنن بیرون از خونشون

طلا خواهد فهمید که دروغ میگه . فقط لحظه شماری میکنم واسه روزی که قربانو دهنشو پر خون کنن ادمای حشمت ...

هر چی سرش بیاد حقشه 

بنظر خودش داره زرنگ بازی درمیاره 

حالا شاید بخاطر عذاب وجدان بعضی حرفا رو میزنه 

ولی طرفش زرنگه حالشو خوب میگیرن جفرودیا

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم