2777
2789

سلام دوستان نوزادمون چند روزش هست مننژیت عفونت مغز داره یک لکه خون روی مغزش هست حالت تشنج میگیره اکسیژن خونش پایینه 

خیلی ذهنم درگیره خدا ب داد مادرش برسه

همش میترسم خدای نکرده عوارض روش بمونه کسی اطراف تون این مدلی دیدید دلم خیلی ریش شده براش نمیتونه شیر بخوره سرم بهش زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفا بده ان شاءالله🥺💔

براش صلوات فرستادم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

توکل به خدا کنید. بچه ها تو این سن قدرت عجیبی برای بازسازی بافت هاشون دارن. نمیشه گفت حتما عواقبش باقی میمونه اما ادم باید برای ابن موضوعاتم امادگی داشته باشه متاسفانه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چرا این اتفاق افتاد . خواهرت دارو‌ خاصی میخورد تو بارداری؟ نگران نباش . دارو میدن خوب میشه. فقط ببر ...

نه هیچ داروی نمی‌خورد علتش نمی‌دونم بیمارستان خوبی هست شما اطراف تون دیدید این مدلی از عوارضش خیلی میترسم

نه هیچ داروی نمی‌خورد علتش نمی‌دونم بیمارستان خوبی هست شما اطراف تون دیدید این مدلی از عوارضش خیلی م ...

اره. دیدم .  خوب شد. از کمرش اب گرفتن . بعدش دارو دادن خوب شد.  ولی قلبشم سوراخ بود . بعدش گفتن بزرگ شد خوب میشه