یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از دست دادن مادرم به صلاحم بود؟💔این صلاح هیچ بشری نیست
عزیزم منم مثل توام چقد التماس کردم چقد ازش خاستم ولی جلوی چشام همسرمو گرف قرار بود من توبغلش بمیرم ولی اون توبغلم مرد هعی هنوز اوج جوونیمون بود۲۴سالمون بود!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
درکت میکنم خیلی سخته خیلی خیلی از دست دادن کسی ک بهش وایسته بودی خیلی سختهحالم خیلی بدهخیلی از خدا د ...
دقیقا حال منم بعد۸ماه هنوزم همینه بااینکه همش به خودم تلقین میکنم ن صلاحم بوده ن فلانه ن بهمانه ولی تهش به این میرسم که چطور دلش اومد پسر۲سالمو بی پدرکنه چطوردلش اومد منه۲۴ساله رو بی شوهرکنه چطوردلش اومد مرد به این خوبی رو ببره هعی نمیدونم واقعاهیچی نمیدونم!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بعضی اوقات کاراش ققط در راستای بدبخت کردنمونه فقط فکر خودکشی دارم
ن عزیزم خودکشی دردی رو درمان نمیکنه خودم تواین۸ماه۳تاخودکشی ناموفق داشتم ولی دیگه دست ازخودکشی برداشتم فهمیدم همین زندگی بدترین خودکشی هس محکوم به زندگی هستیم!
خودمم حس میکنم زندگی تموم شده هیچ امید و انگیزه ای وهیچ چیزی برام نمونده الان هرکی بره بیاد بمیره زنده بشه مهم نیس فقط میشینم نگاه میکنم
همه اینارو من ساعتها میشینم بش فک میکنم تهش به هیچی نمیرسم عدالت خدا کجاس مهربونیش کجاس خودش کجاس اگه قراربوداینجوری بشه چرادنبااومدم خلاصه هزارتاسوال توذهنم میاد ومیره هیچ جوابیم نداره فقط خاطرات برام موندن دیروز ازجایی که منوهمسرم رد شده بودیم یه هفته قبل رفتنش داشتم رد میشدم نشسنم کف خیابون زار زدم ولی چ فایده مگه میاد؟
نه💔ولی خدا اگر میخواست بگیره چرا کاری کرد انقد وابسته بشیم انقد عاشقشون بشیم؟قلبم میگیره از نبودش
نمیدونم شاید یه امتحان خیلی سخته شاید میخاد قویتربشیم هیچی نمیدونم واقعا تک تک حرفاتو لحظاتتو درک میکنم و هیچ جوابی پیدانمیکنم ن برای خودم ن برای تو فقط نشستم دارم گذر زمان رو میبینم که چه بلایی میخاد سرم بیاره چیا برام گذاشته کنار!پنچشبه خامیری سرخاک