2777
2789

لعت به خواهرم وخواهرشوهر بی وجدان بی اصل و نصبم دردو مریضیشونو دادن به ما داریم خفه میشیم نفسمون درنمیاد 

حتی خواهرمو ازخونه روندمم اما باز به خودش نگرغت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااای چقدر بدم میاد

از ادم مریض بی فرهنگ

حق ناس هست بخدا

همه جا میرن

یه ماسک نمیزنن حداقل

من خودم بعد خوب شدن تا چند روز بعدش باز جایی نمیرم

یا شوهرم مریض بشه یا بچه ها نمیرم

میگم شاید منم ناقل باشم

خانه شماره 12 میدان گریمولد

دقیقااااا

یک ماهه مریضم نمیتونم پامو از خونه بیرون بذارم همش تقصیر همین بی فرهنگایی هست که بیماریشون رو پنهون میکنن میچسبن به ادم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

دو سال پیش بود شب یلدا 

سر اینکه یه کلمه گفتم به خواهرم شما که بیمار بودید نمیومدید 

بهم گفت روانی هستی نیاز به روانپزشک داری،و فلان 

بخدا از،اول شب اومدن خودش بچه هاش چه سرفه هاییی انقدر حالشون بد بود 

زیر،پتو حتی برا عکس گرفتن حال نداشتن 

پسر منم گرفت ازشون بیمارستانو ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من سرما خوردم همش ماسک میزدم الان خوب شدم ولی ابریزش بینی مونده منم از اجیم گرفتم🙁بچست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

وای فقط یه سر بیا مترو ببین چه خبره

همه تو صورت هم سرفه میکنن واقعا دلم میخواد جرشون بدم بگم آخه بی‌شعور حداقل ماسک بزن بقیه رو گرفتار نکن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره