2777
2789
من هر عصر میرم پیششیکماه تو جام افتادم و انگیزه بلندشدن ندارمبدم میاد ار همهباورت میشه یکی پیام میده ...

میدونم وتاپیکاتو خوندم هنوز برات خیلی زوده که بخایی کناربیایی کم کم خودت بلندمیشی به خاهرت میرسی به زندگی میرسی ولی زندگی نمیکنی فقط نفس میکشی من بعد۸ماه هنوزم برای خوردن غذا وکارای ضروری ازاتاقم بیرون میام از جمع فراریم ولی هیچی ازدست کسی برنمیاد فقط باید بلندشد نفس کشید همین هرکی میکه خاک سرده دروغ میگه خاک سرد نیس هرروز بیشتر دلتنگ میشی بیشتر زجه میزنی ولی یادمیکیری همه اینارو کنترل کنی من چ روزایی که توبغل بقیه زارنزدم چ شبایی تاصب سرمو نکردم زیرلحاف زارنزدم هنوزم لحاف و بالشش نباشه نمیتونم بخابم تاسرکوچه میرم لباسشو همراه خودم میبرم همه میگن دیوونه شدی ولی دیوونه نشدم اینجوری اروم ترم 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش خدا انقدر بهمون تو جوونی سخت نمیگرفت🙃💔

حالا که سخت رفته باید کناراومد عزیزم چاره نیس باید کناراومد حداقل من بخاطر پسرم شماهم بخاطر خاهرت و پدرت واقعا فک میکنی مادرت الان خوشحاله که توخاهرتو به امون خدا ول کردی من همیشه خودمو بااین اروم میکنم که میگم آرامم ازاشکام متنفربود الانم اگه ببینه خیلی اذیت میشه گریه نکنم عوضش وقتی باپسرم بازی میکردم خوشحال میشد !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مگ دیگه میبینن🙃💔

اره چرا نبینن بخدا من مطمئنم میبینن خودمم اصلن اعتقاد نداشتم ولی خب بحث پول همسرم اومد وسط وسط ظهر پدرشوهرم ازم خلس منم گفتم نمیدم شب اومد خابم باخنده بهم گف پولمو هدر نده مال تووپسرمونه ها فهمیدی ازاون روز به بعد مطمئن شدم همیشه کنارمه و منومیبینه و میدونه دارم چیکارمیکنم!

لعنت ب ابن دنیا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الانم بفکرخاهرت باش که مادرتو خوشحال کنی توکه نمیخاییازدستت ناراحت باشه ها ازفردا به خاهرت وپدرت برس نمیگم بزن وبرقص چون غیرممکنه ولی خب خودتو با خاهرت وپدرت سرگرم کن اکه میتونی برای پرنده ها دون بریز برای خیرات مادرت هرکاری که میدونی دوس داشت روانجام بده حالت بهترمیشه!

کاشکی زودتر قیامت شه 💔

حالتو درک میکنم ولی رفته رفته کمی بهترمیشی چون خودمم توهمین روزا بودم چ بسا بدتر عزیزم ولی زندگی ادامه داره!