2777
2789
عنوان

معنی این یعنی چی

72 بازدید | 6 پست

امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر با لباس دیانت و تقوا به میدان می آید تزویر سکه ای است دورو که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش را و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین یا ایها الذین امنوا، امنوا به شما قول می دهم چنانچه با همان نیات روزهای نخستین قیام شمشیر بزنید پیروزید و بر دشمن مزدور غلبه می کنید در میان شما هستند کسانی که احیانا قصد تسلیم دارند من بیعتم را از ایشان بر می دارم و اتمام حجت می کنم تزویر به شما امان می دهد تا مقاومتتان را بشکند پس از غلبه شک نکنید گردنتان را خواهد شکست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم معنیش چی میشه گفته توضیح بدینش نمدونم دیگه چی بگم

ریا در قالب های مختلفی در جامعه هست ک باید بهش غلبه کرد ک اگر. اینکار ممکن نشه خودمون میشیم ی ادم ریاکار و حیله گر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه