2777
2789
عنوان

فکرم راجب بچه دار شدن

100 بازدید | 11 پست

خودم تو جامعه و درس خوندن و کار کردن و بعد گرانی و … خیلی اذیت شدم و دلم نمیخاد بچه دار بشم 

اصلن فاز منفی یا افسرده نیستم ولی واااقعا نظرم اینه 

بنظرتون فکر اشتباهیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم بهترین و عقلانی ترین تصمیم رو گرفتید .

اگه شرایطش رو ندارید و آماده نیستید بهتره که بچه نیارید ، گولِ حرف اطرافیان هم نخورید چون اونا قرار نیست بعدا مواظبش باشند یا بزرگش کنن .

نه اصلا اتفاقا بچه خیلی شیرینه 

خدایی چرا یه سریا فاز دپ میگیرن که بچه پر خرجه و ... بچه خرج انچنانی نداره اگر پدر و مادرا چشم و هم چشمی نکنن 

برای زندگی باید تلاش کرد 

تو دنیایی که قبر هم خریدنیه و حتی نمیتونی بمیری سعی کن انقدر پولدار بشی که بتونی یه زندگی ایده آل داشته باشی و به بقیه هم کمک کنی 

مشکل ما از بی پولیمون نیس مشکل از  ذهن محدود و بستمونه ذهنی که فقط تا سقف خونه رو میبینه نمیتونه امیدوار باشه 

تلاش کنید به همه هم میرسید همه یه شبه پولدار نمیشن ک😉

ببینید، مسئله فرزنداوری چیزی هستش که به توانایی های دو فرد ربط داره. یعنی هم توانایی مالی و عاطفی و همچنین محیطی که اون فرزند قراره توش رشد بکنه. فقط هم محیط خانواده نه، جامعه هم دخیل است. در محیطی مانند ایران هر چقدر اون دو فرد توانایی رو داشته باشن اما متاسفانه محیط محیط خوبی نیست. من با نظر شما موافقم. مملکتی که اگر بخوای نظرت رو بگی حکم مرگ داره واقعا محیط خوبی برای رشد انسان های جدید نیست. و اماا به شخصه صحبت کردم با مردمانی که به نظرشون بچه روزی رسان هست. این کاملا غیر منطقیه چون شما اگه بخوای بچه دار بشی باید به همه جانب فکر کنی. اقا من وضع مالیم بده اما بچه میارم که روزیمو بده ببخشید مگه بچه رئیس هست که حقوق شما رو بده؟ خبر شما اگه بخوای فرزند بیاری باید بتونی اینده اش رو تضمین کنی

Kurdish girl💕/دختر کورد💕
ببینید، مسئله فرزنداوری چیزی هستش که به توانایی های دو فرد ربط داره. یعنی هم توانایی مالی و عاطفی و ...

چقدر قشنگ گفتی 

خودم ب شخصه برای تیپم ک چندان هم جلف نیست توی دانشگاه زیاد حراست میرفتم و تهدید ب اخراج میشدم الانم ک سرکارم با ایتک اکستنشن مژه ندارم فقط ی ریمل معمولی میزنم و کم همش تهدید میشم چرا ی انسان برای ظاهرش اینقد توبیخ باید بشه