2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم الان پیش دوست دخترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 84 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بیا حرف بزنیم چون خوب میفهمم حالتو 💔🫂سخت تر از این حس توی عمرم وجود نداشته و نداره .ولی بیا قو ...

دوست دارم فقط بمیرم .نمیدونم چرا منو نگه داشته کنارش .اینقدر هیجان زده بود داشت میرفت.حتی خودم براش پیراهن اتو کردم .گفت جلسه دارم .

خدایاا چرا من نمیمیرم 

شوهر من نحوه سکسشون، شامشون، حرفاشون... همه رو بهم گفت

الان بازم باهاش زندگی میکنی؟؟

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤