2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 70 پست
معلم برای چهار ساعت حقوق میگیره وظیفه ی ندارد خارج ساعت کاری جوابگو باشه

وظیفه ی انسانیش اینه که جوابگو باشه!

مگر ما جواب پیام آشناهامون رو میدیم،  حقوق میگیریم 😂

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه عزیزم ی کارمند دوبرابر معلم حقوق میگیره ،

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا مث معلما دستمزد میگیرین کلا یه چیز بگم ناراحت نشو خوش گذرون ترین شغل دولتی تو ایران همون معلمیه واقعا بخصوص برای خانما 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید پاسخگو باشه حقوق میگیره برا چی پس با مدرسه هماهنگ کنید متاسفانه معلما حالا نه احترام نه عشق نه ...

عزیزم میشه جمع نبندین 

در ثانی آموزش و پاسخگویی مجازی قبلا نبوده و جز وظایف معلم نیست از دوران کلاسای مجازی به بعد این مدلی باب شد 

که بدم نیست اتفاقا اما‌ وظیفه شون نیست این لحن صحبت کردن جالب نیست🌺

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
معلممهمه پیام هارو سین میزنم و جواب میدم

افرین بهش ما واقعا.گاهی بچه درسشو یادش می‌ره من از کجا بدونم فردا تا چه صفحه ای امتحان دارن 😭پسرم همیشه یادداشت می‌کنه امروز فراموش کرده

ششمین کاربری 😒

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا م ...

عزمزمه شما میدونید ی معلم چقدر حقوق میگیره؟

نصف کاری که میکنن هم حقوق نمیگیرن 😐

زندگی زیباست....💚

افرین بهش ما واقعا.گاهی بچه درسشو یادش می‌ره من از کجا بدونم فردا تا چه صفحه ای امتحان دارن 😭پسرم ه ...

من سوال میپرسم شما کاری بانکیت اشتباه کنی کارمند پیامی مشکلتون حل میکنه؟عمرا حضوری هم بری کلی میدونت

عزمزمه شما میدونید ی معلم چقدر حقوق میگیره؟نصف کاری که میکنن هم حقوق نمیگیرن 😐

من نمیدونم چقد حقوق میگیرن دقیق اما خدایی این شغل برای خانونا هم شان اجتماعی داره هم راحتره هم اینکه واقعا بی دردسرتره دیگه قبول کنید

کدوم کارمند تو تایستون بدون کار کرون حقوق میگیره بجز معلما بعدشم من از خیلیا پرسیدم کارمندا تقریبا م ...

ولی همین معلمه که اساس جامعه رو میسازه.در ضمن الان یه معلم با 30 سال سابقه 25 به زور میگیره.یعنی چی خوش گذرون؟میدونی سرو کار داشتن با 30 تا بچه یعنی چی؟از کمردرد و مشکلات حنجره هم بگذریم

توی المانم معلما بالاترین رتبه رو دارن و بیشترین حقوقو میگیرن.