2777
2789
عنوان

خانوما یه نفر

21 بازدید | 2 پست

بهم گفت بیا برات کارت بازرگانی درست کنم منم چون اوضاع مادی بدی داشتم قبول کرد م که در ازاش یه پولی بهم بده الان برام درست کرد ولی گولم زد پولی بهم نداد حالا ازمالیاتاش میترسم احتمال داره بیفتم زندان

. وقتی که به کسی اعتماد می‌کنی و بعد متوجه می‌شی که گول خوردی، خیلی ناراحت‌کننده‌ست.

در مورد کارت بازرگانی و مسائل مالیاتی، بهتره هر چه سریع‌تر با یک مشاور حقوقی یا مالی صحبت کنی. اون‌ها می‌تونن بهت کمک کنن تا بفهمی چه اقداماتی باید انجام بدی و چطور می‌تونی از خودت محافظت کنی.

نگران نباش، چون معمولاً مسائل مالیاتی قابل حل هستن و با مشاوره درست می‌تونی راه‌حل‌هایی پیدا کنی. مهم اینه که هر چه زودتر اقدام کنی و در مورد وضعیتت شفاف باشی.

به خودت فشار نیار و سعی کن آرامش خودت رو حفظ کنی. امیدوارم هر چه زودتر اوضاع بهتری پیدا کنی! 💪💖

دختر قشنگم عاشقتم❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره