2777
2789
عنوان

میدونم شوهرم الان پیش دوست دخترشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 84 پست
اینقدر فشار بهم وارد شده دارم پریود میشم

نکن اینجوری🥺

مستقیم باهاش حرف بزن دردتو بگو بهش 

تو دلت نگه ندار خواهر داغون میشی

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن اینجوری🥺مستقیم باهاش حرف بزن دردتو بگو بهش تو دلت نگه ندار خواهر داغون میشی

آدم منطقی برای حرف زدن نیست .چون میکنه داد فریاد شکست وسایل نهایت کتک زدن خودم.میگه تو شکاکی  

اما من تلگرامش حک کردم همه چیز با چشم خودم دیدم 

آدم منطقی برای حرف زدن نیست .چون میکنه داد فریاد شکست وسایل نهایت کتک زدن خودم.میگه تو شکاکی اما من ...

اگه مدرک نشون بدی چی؟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آدم منطقی برای حرف زدن نیست .چون میکنه داد فریاد شکست وسایل نهایت کتک زدن خودم.میگه تو شکاکی اما من ...

ببین فکرکنم اگه خیانتشون تو دادگاه ثابت کنی بتونی راحت طلاق بگیری بازم درست نمیدونم ولی با یه وکیل حرف بزن

فایده نداره سری قبل کلی مدرک نشون دادم .فقط خودم جلو پدرش کلی کتک خوردم آخر سر هم مثه خر نشستم سر زن ...

دور از جونت 🥺خدا بگم چیکار کنه نر های هوس باز رو