2777
2789
عنوان

خدا شما رو با چی امتحان کرده

519 بازدید | 63 پست

با چی امتحان شدین توی زندگی ؟

من الان تو اوج امتحانم .

خسته شدم دیگه 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم 

بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه 

ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کردم 

ب جز خشم که داره نابودم می‌کنه 

راهی براش دارین؟

سر این موضوع هر روز کلنجار میرم با خودم 

شب عهد می‌بندم دیگه عصبی نمیشم 

ولی ی موضوع کوچیک پیش بیاد دیگه دادم ب آسمون می‌ره 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

با انگشت کوچیکه دست چپم 😞هفت ماهه درگیرشم هنوزم خوب خوب نشده بعد دو تا جراحی

چی شده مگه ؟

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
عزیزم نمی‌دونم چجوری بگم بی ربط ب تاپیک شما شاید باشه ولی من تقریبا همه گناهایی که میکردم رو ترک کرد ...

اسطوخودوس بخور ،گلایچب بخور یا بپاش به صورتت . 

ذکر زیاد بگو یا قرآن بخون آروم ترمیشی و صبور تر

مریضی امتحان است سلامتی هم امتحان است 

فقر امتحان است ثروت هم امتحان است 

مجردی امتحان است متاهلی هم امتحان است 

بی فرزندی امتحان است فرزندان شدن هم امتحان است 

همه زندگی امتحان است 

باید از این امتحان سربلند شویم 

این پیام بنده را خواندن هم امتحان است برای هر کسی که ببیند.

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

مریضی امتحان است سلامتی هم امتحان است فقر امتحان است ثروت هم امتحان است مجردی امتحان است متاهلی هم ا ...

کاش امتحانمون راحت بود .

من دیگه طاقت ندارم 

با افسردگی و اضطراب ۳ ساله با هیشکی بیرون نرفتم هرروز الان که امتحان دی بعد امتحان میام خونه میرم امتحان میدم میام میچپم تو خونه تا امتحان بعدی هیچ دلخوشیم ندارم ولی ی ته امیدی مونده بیخیال رفیق این نمره ها به کسی وفا نکرده انشالله که به عالی ترین شکل امتحاناتو بدی قشنگم❤

اسطوخودوس بخور ،گلایچب بخور یا بپاش به صورتت . ذکر زیاد بگو یا قرآن بخون آروم ترمیشی و صبور تر

گلایچب منظورتون گلاب؟

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️