2777
2789
عنوان

خدا چرا منو دوست نداره چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من جدا شدم بنظرت این موضوع رو گیر میدن؟🥲

نه اصلا پرونده قضایی ک نداری

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من جدا شدم بنظرت این موضوع رو گیر میدن؟🥲

یه چیزی مثله رندوم بود باورت میشه شانسی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه چیزی مثله رندوم بود باورت میشه شانسی

واقعا؟؟؟

من آزمون و مصاحبه رو قبول شدم اون موقع متاهل بودم الان که رسمی جدا شدم قراره بازم مدارک بخوان میترسم ببرم و رد کنن منو

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

واقعا؟؟؟من آزمون و مصاحبه رو قبول شدم اون موقع متاهل بودم الان که رسمی جدا شدم قراره بازم مدارک بخوا ...

نه بابا قبول شدی تموم شد رفت پس نترس اصلا هیمچین چیزی ممکن نیست تو قبولی تمام

نه بابا قبول شدی تموم شد رفت پس نترس اصلا هیمچین چیزی ممکن نیست تو قبولی تمام

فدات شم کاش اینجوری باشه 

دعا کن برام خیلی نیازه برام مستقل شم

آخه اینجایی که رفتم خیلی سخت میگیرن

ن فقط تو پروسه طلاق شوهر سابقم برا تمکین شکایت کرده بود یکیم برا کارت یارانه که دست من بود همین

نه نترس اموزش و پرورش فقط سختگیری گزینش رو داره ک اونم شانسبه و رندومه و بخاطر این چیزا نیستش بقیه جاها راحته

فدات شم کاش اینجوری باشه دعا کن برام خیلی نیازه برام مستقل شمآخه اینجایی که رفتم خیلی سخت میگیرن

خب توام اینقدر ابعاد دیگتو ارتقا بده اون ب چشم نیاد 

نه نترس اموزش و پرورش فقط سختگیری گزینش رو داره ک اونم شانسبه و رندومه و بخاطر این چیزا نیستش بقیه ج ...

من الان فقط مونده برم طب کار،آزمایش و سوپیشینه اینا هم حل بشه و به طلاقم گیر ندن به لطف خدا منم شاغل میشم و زندگیم به روال عادی برمیگرده