2777
2789
عنوان

خدا چرا منو دوست نداره چرا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
من الان فقط مونده برم طب کار،آزمایش و سوپیشینه اینا هم حل بشه و به طلاقم گیر ندن به لطف خدا منم شاغل ...

عه پس اینا واسه تشکیل پرونده هستش نترس 

اون گزینش بحثش جداست

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟؟ینی اینجاها گیر نمیدن؟؟؟؟آخه برا ما اصلا گزینش نکردن که فقط مصاحبه بود

خب پس مهم نیست دیگ 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

هرچی ک واسه اونا مهمه مثلا حجاب بیشتر نمیدونم

برا حفاظت فیزیکی استخدام داشتن اتفاقا برا حجاب و....خیلی گیر میدن برا همین میترسم یکساله منتظر جواب از این اداره بودم

چونیست چاره،ز بیچارگی صبور شدم…🕊️

فقط موقعی که برا حراست مدارک بردیم اونجا چون دوستم به سفر ترکیه رفته بود ردش کردندیگ نمیدونم جریان چ ...

نگران نباش کار زیاده

خدا بهت صبر بده عزیزم مطمعن باش خدا ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری باور کن تو تو اینده خیلی خوشحال و ...

تو سن جوونی

سنی ک باید خوشحال میبودم نبودم

آینده مهم نیس

مهم ذوقیه ک  درون آدم کور میشه

تو سن جوونیسنی ک باید خوشحال میبودم نبودمآینده مهم نیسمهم ذوقیه ک درون آدم کور میشه

درکت میکنم منم همینو میگم ب اطرافیانم 

من الان لازم دارم من الان ذوقشو دارم بعدا ندارم  

ولی یه چیزی فهمیدم ک اگ نتونم الان شاد باشم تو بهترین موقعیتاام تکراری میشه و شاد نیستم

درکت میکنم منم همینو میگم ب اطرافیانم من الان لازم دارم من الان ذوقشو دارم بعدا ندارم ولی یه چیزی ف ...

آدم ی چاله میشه ته قلبش

هیچوقت دیگه مثل قبل نبست

داغ خیلی سخته

وحشتناکه

من افسردگی گرفتم حتی نمیتونم دیگه کارای روزمره خودمو انجام بدم