2777
2789
عنوان

خیلی یهویی بلاک شدم

79 بازدید | 10 پست

ما باهم تو رابطه نیستیم ولی باهم حرف میزنیم 

یه بار به من گفت سرما خورده منم زنگ میزدم بهش حالشو میپرسیدم چند روز 

دیروز زنگ زدم بهش بلاک بودم بهش پیام دادم گفتم بلاک کردی گفت اره بلاک بود گفتم چرا گفت یادم نمیاد بعد گفت عذر میخوام منم گفتم خواهش میکنم 

جرا اینکارو کرد باید واکنشمم از اینجا به بعد چی باشه

البته ایشون میدونه من دوسشون دارم

وای برنگردییی 

امتحانش کن دوباره

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

نادیدش بگیر دیگ ن پیام بده ن زنگ بزن فاصله بگیر

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین دختر جون اشتباه منو تو نکن .

من زیادی محبت کردم زیادی نگرانش بودم زیادی ریپلای میکردم زیادی میگفتم مراقب خودت باش کلا زیادی کوتاه میومدم و

خیلی زیادی شدم براش الان ک فکر میکنم میگم کاش هیچوقت هیچکدوم از این رفتارارو نمیکردم مخصوصا پسرا هرچقد بیشتر مایه بزاری از خودت اونا دورتر میشن کلا فک میکنن عن خاصی هستن الان دیگ محل سگم بش نمیدم توهم اینجوری باش نه فقط با این پسر باهمه ی پسرایی ک سرراهت قرار میگیرن

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
ببین دختر جون اشتباه منو تو نکن .من زیادی محبت کردم زیادی نگرانش بودم زیادی ریپلای میکردم زیادی میگف ...

حرفتو قبول دارم من همیشه به هیچکس محل نمیدادم و دنبالم بودن یه بار انقدر عاشق شدم انقدر خودمو خوار کردم

حرفتو قبول دارم من همیشه به هیچکس محل نمیدادم و دنبالم بودن یه بار انقدر عاشق شدم انقدر خودمو خوار ک ...

اره ارزش نداره حتی بهش فکر کنیم 

البته دله دیگ کاریش نمیشه کرد من فکر میکنم دلم تنگ میشه گریه هم میکنم ولی دیگ ادم حسابش نمیکنم🙂