2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا فایده نداره؟من میخوام برم میکاپ یاد بگیرم برم؟یکم توضیح میدی 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

واقعا فایده نداره؟من میخوام برم میکاپ یاد بگیرم برم؟یکم توضیح میدی

باید جا افتاده بشی 

خوده شما بخای بری مراسم میری پیش فرد تازه کار

میکاپ‌گزینه مناسبی نیس بنظرم

کراتین و ناخن و مژه دردسرشون هم کمتره

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛

باید جا افتاده بشی خوده شما بخای بری مراسم میری پیش فرد تازه کارمیکاپ‌گزینه مناسبی نیس بنظرمکراتین و ...

کراتین که ريه رو نابود میکنه 

ناخن هم متاسفانه دست توش خیلی زیاد شده 

به نظرم مژه ازهمه بهتره نظرشما چیه؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

کراتین که ريه رو نابود میکنه ناخن هم متاسفانه دست توش خیلی زیاد شده به نظرم مژه ازهمه بهتره نظرشما چ ...

گردنتو نابود میکنه

اصلا کارسمه😂

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

گردنتو نابود میکنهاصلا کارسمه😂

چون گردن رو نابود میکنه کار سم حساب میشه ؟😐😂

چون گردن رو نابود میکنه کار سم حساب میشه ؟😐😂

کلا کارکردن سمه هرکاری 😂بچه پولداربودن یاشوهرپولداربودن خوبه بقیه کارا دیگه مثله همن😂😂

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.