2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه زر را کم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت دستت خیس کن محکم بزن تو دهنش

🤣🤣😂😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

می گم شاید دبیر ادبیاتی چیزیه طرف😂

🤣شاید

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

ن پر حرف نیستماز عصر تاحالا چندبار بش گفتم سفره یکبارمصرف بگیر با چندتا خرده ریزه دیگه، حالا که بش ز ...

بدجور رفتی رو مخش.یه باز بگو.و تمام.گرفت گرفت.نگرفت محل نده

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
بگو تو زر زر میکنی هزاربار جوابت رو ندادم ولی الان متوجه شدم لایق احترام نیستی و ضایعش کن تا بشه بار ...

اتفاقا دفعات قبلی که این حرفو زد و جوابشو با حرف زشت ندادم ، بعدا بهش گفتم خجالت نمیکشی با اینکه من جوابتو نمیدم بازم تو حرف زشت میزنی!

آقا نیاد تاپیکام
ن پر حرف نیستماز عصر تاحالا چندبار بش گفتم سفره یکبارمصرف بگیر با چندتا خرده ریزه دیگه، حالا که بش ز ...

چرا خودت نمی خری؟

از اسنپ سفارش بده سریع بیاره برات

اجازه نده بهت توهین کنه

کسی بخواد بگیره میگیره و نیاز بود با. گفتن نداره.

اون قصد خرید نداشته باشه و تو پیله بشی نتیجه میشه این.

تو اول بگو فلان چیز به این دلیل نیازه.نظرت چیه باهمبریم بخری یا خودت می‌خری

یا پولشو داری بخری....شاید پول نداشته باشه خوووب

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس