2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه زر را کم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 44 پست
ن پر حرف نیستماز عصر تاحالا چندبار بش گفتم سفره یکبارمصرف بگیر با چندتا خرده ریزه دیگه، حالا که بش ز ...

ببین تو پیام بده باز فردا بهش پیام بده مردا دوست ندارن زیاد سوال بپرسی یا بازخواست بشن از طرفی خودت هم اینطوری عادت میکنی اعصابت راحته

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل خودتونه چرا فکر میکنی شوهرت بچته که هی بهش یادآوری کن برنامه هارو یبار که گفتی ماست بخر ، نخرید ...

شما حالا مثال ماست زدید ، اینو میگم ، خب بدون ماست میخوره همچنان

آقا نیاد تاپیکام
شما حالا مثال ماست زدید ، اینو میگم ، خب بدون ماست میخوره همچنان

بالاخره بعد یک ماه هوس میکنه بخوره 

شما اگه یادآوری نکنید یاد میگیره خودنمایی دهی داشته باشه همسرت 

مدیر برنامه هاش نیستی بچه هم نیست 

آقایون باید بیشتر برنامه ریزی داشته باشن خانوم باید در آرامش باشه برنامه ریزی مسافرت و رستوران و ... با آقا هست 

تو خونه هم یک بار بگید دیگه یادآوری نکنید 

یکجایی گیر میوفته ساعت ۱۲ باید بره تخم مرغ بخره اون وقت یادمیگیره که برنامه داشته باشه

برگشت به آزادی🕊

خب خواهر اینکه مشکلی نداره غذارو تعطیل کن براش کوفتم درست نکن درخواست رابطه اینا هم کرد قبول نکن اگه اعتراض کرد تو هم همینجوری ادبی بهش بگو زرررر را کم کن 🤣

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

پیامم دادم ، عصر اول پیام دادم و بعد زنگ زدم

خب از اول که هیچکی غر نمیزنه😂 منظورم اینه اگه امشب نخرید بازم صبر کن فردا پیام بده کلا بدون غر حرف بزن و غیر دستوری خودتم ریلکس باش 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑