2777
2789
عنوان

خانم هایی که تنبلی تخمدان داشتن یه لحظه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 100 پست

عزیزم اگر میخای طبیعی باردار بشی بدون قرص 

۴ ماه بدنسازی 

حذف قند شکلات شکر حتی بیسکویت 

چربی حذف 

حتما ویتامین دی چک کن یکی از مهم ترین علت تنبلی تخمدان 

از الان روزی یدونه ویتامین دی دز هزار همراه ناهار خورده بشه

سلام عزیزممن تنبلی تخمدان داشتمبا لتروزول تونستم باردار بشمبعد از زایمان تبلی هم از بین رفت الانم یه ...

روی من متاسفانه لتروزول جواب نمی‌ده نمی‌دونم علتش رو 

مرسی قربونت

استرس ندارم ولی اینکه هربار سونو میرم و میگه فولیکول نداری ناامیدم میکنه

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک برسر دکارباید همون موقع بتو  سینال اف یا هاچ ام جی میداد ک سریع پره فولیکول بشه تخمدانات 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم اگر میخای طبیعی باردار بشی بدون قرص ۴ ماه بدنسازی حذف قند شکلات شکر حتی بیسکویت چربی حذف حتما ...

آره اتفاقا دکتر غددم ویتامین دی نوشت و شروع کردم ....بقیه ش هم تا حدودی رعایت میکنم فقط مونده باشگاه 

آره حتما عزیزم بگو شاید برای منم حل بشه

گلم مهم ترین اقدام کاهش وزن هست 

تنبلی تخمدان خودش باعث افزایش وزن شما میشه 

به دکتر فوق تخصص غدد و متابولیسم مراجعه کن تا بهت قرص بده برای افزایش متابولیسم بدنت 

روزی نیم ساعت پیاده روی کن  ، برو استخر 

ورزش های سنگین مثل بدن سازی ممنوع ، 

مهم ترین بخشی که باید رعایت کنی یوگا برای تنبلی تخمدان هست توی یوتیوب سرچ کن youga for pcos یه اقا و خانوم هندی فیلم هاشون هست این ها حرکات کگل هستن که باعث میشن کیفیت تخمدان ها افزایش پیدا بکنه 

درکنار اون رحمت رو گرم نگه دار ، وقتی پریود میشی با کمربند پشمی ببند 

صبحونه دو روز در هفته شیره خرما و ارده دوقاشق چای خوری از هر کدوم بخور 

بعدازظهر ها یک قاشق عسل و سیاه دانه بخور 

در کنار این ها باید مکمل هم مصرف کنی وایسا برات بنویسم

برگشت به آزادی🕊

منم کیست تخمدان داشتم گفتن اندومتریوزه دو ماه اصلاح سبک زندگی داشتم.روزی نیم تا یک ساعت ورزش.حذف قند و لبنیات و گوشت گاو و گوسفند.کاهش استرس .دوباره رفتم سونو گفت کیستت برطرف شده.تو هم امتحان کن انشالله نتیجه میگیری

سیگنال اف هم برای تقویت فولیکول؟ استرادیول برای چیه ؟ ان شاءالله که جواب میگیری

سینال اف بود اسمش کیبوردم اشتباهی نوشت سیگنال

آره باعث بزرگ شدن فولیکول میشه دور ناف زدم

استرادیول هم برا تقویت فولیکول 

پنجشنبه باید سونو بدم اگه خوب باشه آمپول اچ سی جی بزنم

قربونت برم همچنین برای شما

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

مکمل زینک هر روز صبح 

ویتامین دی 

اگه رشد موهات کمه هیر ویت بخور 

این مکمل از همه مهم تره پودر ساشه ای inofolic روزی یک لیوان بخور مثل ساشه چایی هست تو آب جوش بزن بخور مزه ای هم نداره 

برگشت به آزادی🕊

آره اتفاقا دکتر غددم ویتامین دی نوشت و شروع کردم ....بقیه ش هم تا حدودی رعایت میکنم فقط مونده باشگاه

زیزم چه دزی برات نوشت ؟؟

اگر ۵۰ هزار فعلا قصد بارداری ندازی بخور 

ولی اگر قصد بارداری داری یا باردار شدی فقط دز ۱۰۰۰باید بخوری 

ویتامین دی زیاد خطرناکه برای جنین 

حتما همراه ناهار وعده چرب خورده بشه جذب شه 

فولیک اسید خارجی بگیر ۸۰۰ میکرو عددش ، روزی یکی سر ساعت معین بخور ،(سه ماه قبل بارداری )

استرس از خودت دور کن

مکمل زینک هر روز صبح ویتامین دی اگه رشد موهات کمه هیر ویت بخور این مکمل از همه مهم تره پودر ساشه ای ...

آوا هلث میخوردم هم خوب بود پریودم منظم شده بود ....اینوفولیک رو تست نکردم 

بهش گفتم مکمل نخورم ؟ فقط ویتامین ای داد و متفورمین....که متفورمین واقعا حالمو بد می‌کنه .....اگر بت ...

حتما برو باشگاه منم تتبلی داشتم رفتم باشگاه ماه اول که گذشت ۴ کیلو کم کردم باردار شدم

سینال اف بود اسمش کیبوردم اشتباهی نوشت سیگنالآره باعث بزرگ شدن فولیکول میشه دور ناف زدماسترادیول هم ...

ان شاءالله که جواب میده و میای خبرشو بهم میدی