2777
2789
عنوان

بی احترامی شوهرم به مادرم

675 بازدید | 67 پست

سعی میکنم خلاصه و مفید مشکلمو بگم و لطفا تا جایی که میتونید راهنماییم کنید.

من و همسرم همکار بودیم،آبان پارسال عقد کردیم و متاسفانه یا خوشبختانه تو دوران عقد باردار شدم و جشنمون رو اردیبهشت امسال گرفتیم،از اول قرارشد طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی کنیم منتها به شرطی که استقلالم گرفته نشه و ۲-۳سال بشینیم و بلند شیم.تا یکماه بعد از جشنمون دعوای سختی کردیم که مادر و خواهرش اومدن بالا و اختلافات ما از همینجا شروع شد،به خودی خود من و شوهرم مشکلی نداریم فقط حاشیه خونواده ها متاسفانه زندگیمون رو داره خراب میکنه،الان یه دختر ۳ ماهه دارم و بارها سر خانواده ها دعواهای شدید کردیم که چند سری شوهرم میگه طلاقت میدم و بچه رو هم ازت میگیرم،سر هر چیزی نقطه ضعفم که دخترمه فهمیده و عنوان میکنه،دعوای آخریمون که همین دیشب بود سر این بود که چرا مامانش بهم زنگ زده جواب ندادم و بعدشم تلفن نکردم بهش،مادرش همیشه سر ظهر یا زنگ میزنه یا میاد بالا،منم خوابم بچه کوچیک دارم یا دستم بنده و... خلاصه من خونه پدرم بودم،اون که نیومد دنبالمون،مامانم منو دخترم رو رسوند و قرارشد بیاد باشوهرم حرف بزنه،چنان دعوایی شد که شوهرم پلیس آورد تا مادرمو بیرون کنه خواهراش اومدن بالا،زنگ زدم برادرم اومد،خیلیییی شب بدی بود....

بقیه رو تو کامنت مینویسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووووف عزیزم

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

یکی لایکم کنه برمیگردم میام بخونم 

دستم بنده

آدمای ضعیف: انتقام میگیرن آدمای  قوی: میبخشن آدمای باهوش: نادیده میگیرن آدم های بیشعور: دنبال نقطه ضعف میگردن✨✨                             پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227

بچه زندگیو عوض میکنه به نظرم مثل بحرانه ...مسیولیتش، افسردگیش که برای هردو طرف هست و...

این موضوع همزمان شده با اول زندگی شما و ساکن شدن طبقه بالای خانواده شوهرت. به نظرم شاید مشکل اونقد حاد نباشه شرایط خوبی ندارین