2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعدشم به جا این کا را برو خودتو درمان کن برو هر کاری که بهت حس آرامش میده هر چیزی که حتی باعث میشه یکم حس آرامش کنی انجام بده همش ذهنت باعث شده اینجوری بشی که درمان بشی خوب میشی

مردن به هیچ دردی نمیخوره وگرنه منم خیلی دلم میخواد 

بهت توصیه میکنم عبادت کنی حالت خیلی بهتر میشه یه مدت هم دارو های ضد افسردگی بخوری بد نیست حتما دکتر برو 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون ور واست فرش قرمز پهن کردن ؟🤨تو که تو این دنیای درندشتی نمیتونی ارامش داشته باشی تو قبر تنگ و تاریک میخوای به ارامش برسی ؟🤨در ضمن تو عزیزدل یه خانواده ای به خانوادت فکر کردی که غم نبودت کمرشون رو خم میکنه و پدر ومادرت شبا با غم نبودنت سرشون رو روی بالشت میزارن پس دیگه چرت و پرت نگو

در ضمن اینجا بنده های خدا دهن ادمو سرویس میکنن اون ور خود خدا زحمت سرویس بنده هاشو به عهده میگیره😂

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...                 

واسه چی میپرسی ؟

خطرناکه فکرشم نکن

هیچ چیز و هیچکس ارزششو نداره

روح و روانتو درمان کن

تو که از فردا خبر نداری؟

نمیدونی چی میخواد بشه 

به خدا توکل کن و تلاش کن و زندگیتو ادامه بده

درست میشه

دلت واسه خانوادت نمیسوزه

با خودت مهربون باش

خودت به خودت کمک کن 

با اینکارت هیچی درست نمیشه