2777
2789
عنوان

نامزدم میگه تو خرجت خیلی بالاست راست میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7887 بازدید | 207 پست
عادت میکنه مرد رو یاید از اول عادت بدی خرج کنه

موافقم بااین

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کار ب هیچی ندارم رستوران کجا میرید ک میشه ۵۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟چی میخورید؟؟؟؟؟؟؟؟؟رستوران زیر ۹۰۰ نیست برا دو ...

هم‌که تهران وشهر بزرگ‌نیستن و همیشه رستوران بالای شهر نمیرن. چلو کباب هم هر پرس  ۲۵۰ باشه میشه ۵۰۰ .معمولیه دیگیه

پارسا پسرمامان😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب فلافلی چشه مگه😐

فلافل گاهی اوکیه

کم خرج بودن زیادم خوب نیست 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همه جیز بستگی به میزان درآمد و شرایطتتون داره مثلا من و همسرم هر دو کارمندیم دوران نامزدی شاید در ماه یکی دوبار رستوران میرفتیم البته پیش میومد گاهی بیشتر بریم ولی ساده میخوردیم مثلا در حد ساندویچ فلافل یا یه پیتزا که دونفری میخوردیم چون بیشتر پس انداز میکردیم برای زندگیمون 

نمیدونم دیگه زیاد به چی میگید.هفته دو الی سه شب بیرون شام خوردن حتی برای سلامتی هم خوب نیست.جالبه بعضی دوستان میگن نه اوکیه خرج کن.فقط میخوان یه چیزی گفته باشن.اخه کی هفته ای سه بار فست فود میخوره که شما بخوری.اصلا حتی عاقلانه نیست.ورکنار اون ابمیوه و ...هم میخورین

کادوام هرهفته میخره.به چه مناسبت؟

قطعا زیاده

چرا هی میگید کجایید کجایید خب هر منطقه ای قیمتاش فرق داره مثلا بالاشهری که اجاره مغازش مثلا هفتاد میلیونه با پایین شهری که اجاره مغازش هفت میلیونه معلومه که قیمتای اجناسش باید فرق داشته باشه خودتونو با دیگران مقایسه نکنید