2777
2789
عنوان

یک شغل برای هفده سال بگید

46 بازدید | 9 پست

لطفا نگید درس چون مستقل شدن توی پیش دانشگاهی اندازه درس اهمیت داره،شغلی میخوام که هم درآمد خوبی داشته باشه و هم یک نوع جنبه مرتبط با رشته انسانی داشته باشه

۱۷ ساله نه تجربه داره نه مهارت فقط فروشنده به ذهنم میاد

شغل برای پیش دانشگاهی برای کسب مهارته;و هر فرد ۱۷ ساله ای استعداد داره،علاوه بر این تجربه مبحث جدایی داره بر اساس تجربه شخصی یا کاری اگه منظورتون تجربه کاریه باید بگم تجربه کاری رو باید از یک جا بلاخره شروع کرد،و پیش دانشگاهی رو بهترین زمان دونستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شغل برای پیش دانشگاهی برای کسب مهارته;و هر فرد ۱۷ ساله ای استعداد داره،علاوه بر این تجربه مبحث جدایی ...

تجربه کاری چیه شما کلا تجربه دنیای خارج از خونه رو هم غیر مدرسه ندارید 

تجربه کاری چیه شما کلا تجربه دنیای خارج از خونه رو هم غیر مدرسه ندارید

لطفا جمع نبند یا اگه قراره بحث را بندازی از تایپکم برو بیرون،چون تجربه فردی بر اساس اتفاقاته ولی تجربه خود زندگی بر اساس گردش و دیدن هاست که شما هم تعیین نمیکنید چه فردی کجا رو ببینه و چی رو ببینه،و قطعا تجربه بیرون از مدرسه رو داریم چون شما نداشتید به بقیه ربط ندید و تجربه کاری با معجزه بدست نمیاد یک جا باید شروع بشه بلاخره،با عرض پوزش ریپ نزنید و از تایپک برید بیرون

لطفا جمع نبند یا اگه قراره بحث را بندازی از تایپکم برو بیرون،چون تجربه فردی بر اساس اتفاقاته ولی تجر ...

بیرون رفتن به شما مربوط نیست اینجا خصوصی نیست 

دلم خواست تا اینجا نظر بدم .اپلیکیشن خصوصی چیز دیگست که شما میتونی به من بگی باهات چت کنم یا نه

بیرون رفتن به شما مربوط نیست اینجا خصوصی نیست دلم خواست تا اینجا نظر بدم .اپلیکیشن خصوصی چیز دیگست ک ...

همینطور که دارید میگین به من مربوط نیست شغل خواستن من هم به شما مربوط نیست،اینجا جای خصوصی نیست ولی زمانی که یکچیزی بر اساس غیرمیل طرف باشه فهم انسان رو میرسونه که دوباره این کار انجام بشه!و علاوه بر این‌ من اینجا شغل خواستم نه دعوایی نه بحثی،و حالا متاسفانه میخوام قفل کنم تایپک رو