2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 180 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۱ سالمه و ۲ تا دارمهر لحظه بابت داشتنشون خدا رو شکر میکنم.زندگیم بدون این ۲ تا بی معنیه

دقیقا 

باهمه سختیاش باهمه دادهایی ک میزنم ک امیدوارم درآینده نگن چ مامان بدی داشتیم ولی منم راضیم

من که هر روز تحمل میکنم.

بابام میگه کاش بدنیا نمیومدین

یه دهه هشتادی هیچوقت نمیبازه :) 🌌💜 کنار میکشه که تو احساس خوشحالی کنی :) 🌌💜ما تو مسابقه نمیبازیم تو شعور میبریم :)) 🌌💜 ۸۰--۸۹

29 سالمه 

یدونه دختر دارم

اقدامم برای دومی

ان شاء الله اگر خدا بخواد..خیلی دارم تلاش می‌کنم دومی بیاد ولی هنوز که خدا صلاح ندونسته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

۲۷ سالمه بچه ندارم  دربه در دنبال بچه ام

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
تو این سایت شاید اینطوریه ما یه گروه هستیم با هم میریم باشگاه سه شنبه ها میریم شیراز گردی چهارشنبه ه ...

چه عالی که برنامه دارید

مادر شاد خانواده شاد میسازه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

۳۳سالمه..دوتا دختر دارم..گاهی وقتا خیلی خسته میشم ولی اینا انگیزن ودیگه اصلاااااااا قصد بچه ندارم چون واقعا بچه ها ادمو از خیلی چیزا دور میکنه مخصوصا تو دوران کوچیکی..مال من ی ۵/۵ساله و ی ۸ماهه دارم

تو این سایت شاید اینطوریه ما یه گروه هستیم با هم میریم باشگاه سه شنبه ها میریم شیراز گردی چهارشنبه ه ...

چقد عالیه اینجوری منم پسرمو کلاس میبردم مادرا باهم قرار میذاشتن ۶صبح برن کنار دریا بدوان برای لاغری😅