2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 15621 بازدید | 281 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تورو خدا قابل تحمله ؟ از الان که هفته 30 هستم ورزش ها رو شروع کنم تاثیری داره ؟ من خیلی میترسم . من ...

پیاده روی کن اگر میتونی ..ورزشام عالیه انجام بده حتما تاثیر داره ...فقط مواظب داش دردت شروع شد زعفران نخوری به خونریزی میوفتی

توروخدا راهنمایی کن منوبرای اقدام باید بعد رابطه چند دقیقه بعد از جا بلند شی

عزیز بعد رابطه پاهاتو بده بالا به دیوار تکیه بده 

واینکه بعد از دوشت یه میوه شیرین بخور سیب خوبه ...

سریع تر میگیره ...

من باردار نیستم اما همش یه سوال ذهنمو مشغول میکنه.من مشکل انقباض عضلات دارم یعنی خودمو سفت میکنم . ب ...

اگه منظورت سفت شدن واژن موقع دخول مثلا نزدیکی یا معاینه هست بهش می‌گن واژینیسموس که به مرور زمان بهتر میشه، این یه حالت روانی محسوب می‌شه و مشکل جسمی وجود نداره، آگاهی از آناتومی بدن و روش‌های ریلکسیشن کمک می‌کنه....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

عزیزم از عید اقدامم و هرماه کلی علائم دارم ولی باردار نبودم

از همون عید دوره هام جلو افتاد و بعد از چندماه دقیق شد ..

ماه قبل برای اولین بار با تاخیر یه هفته ایی پریود شدم .

چند نفر که خودشون نتیجه گرفته بودن بهم پیشنهاد دادن که فردای پاکی اقدام کنم و من فردا و پس فردای پاکی اقدام کردم..

حدود ۶ روز بعد از اقدام یه خونریزی خفیفی داشتم در حدی که لباس زیرم کامل کثیف شد و بعد از دوساعت پاک شدم..

توی ۹ماه اقدام اولین بار اینجوری شدم بنظرتون امکان داره خونه لانه گزینی باشه؟

اگه منظورت سفت شدن واژن موقع دخول مثلا نزدیکی یا معاینه هست بهش می‌گن واژینیسموس که به مرور زمان بهت ...

ممنونم از پاسخگوییتون. ولی اگه درست نشه توی زایمان طبیعی مشکل ساز میشه؟و باید حتما سزارین بشم؟

لایک نکنید❤️

از منه کاربر ب شما نصیحت گول تبلیغات الکی و زایمان طبیعی راحت و بدون درد نخورین اینا همش امتیازه براشون و بی حسی رو یک سانت مونده میزنن و همون بی حسی نخاعی سزارین هست

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤