2777
2789
عنوان

راضیم از اینکه بچه دار نشدم 🤷‍♀️شما بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3964 بازدید | 180 پست

ایشالا هرکی میخواد خدا قسمتش کنه

واسه من که چون اولیه فعلا شیرینه😂حس خیلی خاصیه توی وجودت یه موجود زنده باشه که از خودته مال خودته نمیشه واقعا توصیفش کرد 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگع خود شما خیلی جاها گفتید مادری دکمه بازگشت نداره کسی که تصمیم میگیره بچه بیاره میدونه راه بازگشت ...

بله منم اینو میدونم 

ولی چرا جمله ای رو میگن که اگر همونو به خودشون بگیم میشه حرف بد و توهین؟

خیلی وقتا دیدم کسانی که اگر همسن بچه فرضی استارتر نباشن ،بزرگتر ازش نیستن ولی با ادبیات نه چندان خوبی میان تصمیم ادم رو نقد میکنن و هشدار میدن که پشیمون میشی

از رو تجربه میگم ها

شده توی تاپیکی که ربطی نداشته یهو اومدن گفتن بعد چهل پشیمون میشی

گفتم بالای چهلم گفتن پس بعد ۶۰ پشیمون میشی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

۲۷ سالمه بچه ندارم دربه در دنبال بچه ام

انشالله به دلخوشی مادر میشید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

امروز جواب آزمایش بارداریم منفی شد آی وی اف کرده بودمدیگه خسته شدم از مسیر درمان و تصمیم گرفتم کلا ب ...

وقتی بیخیال بشی مادر میشی 

انشالله به دلخوشی مادر میشید

ممنون انشالله قسمت همه منتظر ها❤️🌱

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
امروز جواب آزمایش بارداریم منفی شد آی وی اف کرده بودمدیگه خسته شدم از مسیر درمان و تصمیم گرفتم کلا ب ...

مشکا چیه؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من یک فرزند دارم. سال ها بچه نمی خواستم ولی یه جایی نظرم عوض شد و تقریبا دیر بچه دار شدم.

خیلی چیزها رو در زندگی تجربه کردم

به وقتش عشق و عاشقی

رسیدن به هدفای تحصیلی و کاری

سفر و آشنایی با آدمای کاملا متفاوت 

ولی لذتی که ازین چند وجب بچه می گیرم با بالاترین آرامش ها و لذت هایی که در زندگی دیدم و شنیدم قابل مقایسه حتی نبست. احتمالا غریزه است ولی هر نگاه و نفسش، هر لبخند و بوسه و بغلش عین یه رویاست. حسش برای من اینطوره! می دونم که از بیرون یه چیز عادیه.

دلایل من برای بچه نخواستن شبیه خیلی هایی بود که تو تاپیک خوندم. بعضی ها واقعا درسته و بعضی هاش نشانه اضطراب ها و ترس های خود ماست که بازم واقعی هست. بدون درمان اونا در پدری و مادری درمونده می شیم. بچه داشتن برای همه خوب نیست. ولی وقتی برای کسی مناسب باشه با تمام سختی هاش می‌شه شیرین ترین تجربه ی زندگی.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
مورفولوژی همسرم پایینه خودم هم ذخیره تخمدانم پایین اومدهبا کلی دارو ۳تا جنین تشکیل شد دوتا انتقال دا ...

انشالله که زودی نتیجه بگیری خیلی راه ها هست اسپرم یا تخمک اهدایی جنین اهدایی

اخه جنینام خوب بودن نمیدونم چرا نگرفت

شاید رحم یا بدنت ضعیف بوده شاید استراحت نکردی

مرسی عزیزم به امید خداهر دکتری بگی رفتم نمیدونم دیگه باید چیکارکنم

دوستم بعد سالها درمان رحم جایگزین گرفتن دوقلو 

و دقیقا خودشون هم دوقلو همون موقع باردار شدن 

چون استرس درمان رو گذاشتن کنار 

یهو با فاصله کمتر از دو هفته مادر چهار تا بچه شدن

توی بچه دار شدن معجزه خیلی خیلی زیاده 

مبادا ناامید بشی