2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 248 پست
حق زن گرفتن اره ولی می‌تونه مهریه رو ازش بگیره هر وقت که بخواد

چه فایده؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا نگران شدم همسر منم تو محیط کارش پر از دختر زن هست

ذات مهمه واقعا

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اصلا زیر یک سقف نرفته باشین اما یک زن هیچ وقت حق نداره به یک مرد متاهل نخ بده

مگه من گفتم نخ بده عزیزم؟ 

گفتم چون مردی هنوز تو نامزدی و دوستی هست دلیل نمیشه که دختری باهاش بره توی ارتباط 

برخی میگند این شخص که هنوز متاهل نیست پس من می تونم هر بی رحمی به هم جنسم کنم 

که متلسفانه این شده توجیهی برای خیلی بی رحم به هم جنس ها 

که سر خودم هم اومد دختره به خودش گفت این دوتا که رن و شوهر نیستند فقط دوتا عاشق اند بذار هر گندی می خوام به زندگی شون بزنم 

در صورتی که همون دوتا عشق هم برای خودشون رویاها ساختند 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
هیچی حسابی تنبیه اش کردم به شوهر اون‌ زن گفتم مهرمو گذاشتم اجرا درنهایت برا زندگی خوبی که داستم بهش ...

خسته م

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اره هم کار کردم هم دیدم ولی مردی که سالم باشه و کرم نداشته باشه هیچوقت دست به همچین کارایی نمیزنهشما ...

ببخشید ولی من از هم جنس خودم توقع دارم به دیگران رحم کنه هر چقدر یک مرد ذاتش کثیف باشه شما نمیتونی اینو انکار کنی که اون خانم که با اون مرد رابطه داشته گناهی نداره 

شوهر و نامزد که هیچی حتی پارتنر هم وظیفشه تعهد رو حفظ کنه

دقیقا 

تا زمانی که با احساس کسی بازی کردیم و بهش گفتیم دوستش داریم در قبال‌ش مسئولیم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
مگه من گفتم نخ بده عزیزم؟ گفتم چون مردی هنوز تو نامزدی و دوستی هست دلیل نمیشه که دختری باهاش بره توی ...

خیلی از خانم ها الان دارن میگن زن گناهی نداره اما من با چشم خودم دیدم که دوستم که شاید بیشتر از نامزد بهم نزدیک بود داشت زندگی منو خراب میکرد اگر شاید دیر به دادش می‌رسید زندگیم خراب بود