2777
2789

بچها همش هی با نیشخند و تیکه انداختن مستقیم یا غیرمستقیم بم میگن دهاتی، مثلا یبار میخواستم برم بیرون یکیشون گفت با لباسایی که بعضیا برا بیرون رفتن میپوشن ما تا در سوپری هم نمیریم بعد اون یکی گفت خب اخه فرهنگ مردم مرکز استان و شهرا و دهاتای اطرافش متفاوته خیلی ناراحت شدم🥲

Astronomy🌿

دانشگات تهرانه؟

اونا نباید اونجور بگن 

تیپت چجوریه مگه عزیزم

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم اتاقیای من دو گروه شدن یه گروه چون دو تا پسر بهشون پیشنهاد داد همش به ما میگن گم شین برین 

اصلا دیگه محلمون نمیدن😂

و خدایی که داره نگاه میکنه و ... بقیش با شما !!!  ×\×

بیمحلی بهترین جوابه اصلا بخودت بگیر ادم حسابشون نکن هروقت مستقیم گفتن اونموقع قاطعانه جوابشونو بده که تیپ و شخصیت هرکسی به خودش مربوطه ولی شما با حرف زدنتون تربیت و شخصیت نداشته خونوادگیتونو نمیخاد بیشتر از این به رخ بکشین

دهن داری ک نداری؟!😑😑😑😑اگ داری جوابشونو بده والا حرصم گرفت 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂