2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 248 پست

بیشتر زن و شوهرهایی که به این مشکل دچار میشن ،زن حامی و درآمد درس و حسابی ندارع و مجبور میشه ، سکوت کنه ،یا طاقت نمیاره ی دعوا راه میندازه و آخرش هیچی به هیچی 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم میگه نگاه مرداخیانت کار به زنی که راحت خیانت مردو میبخشه دوحالته یا میگه زنم پولپرست و پولیه و ...

اخه میدونی اکثر مردها ک خانمشون طلاق میگیره ب خاطر خیانته  

خب ازدواج میکنه باز یکی دیگه رو بدبخت میکنه 

زنها میگن از گیر یک مرد خیانت کار نجات پیدا کنیم از کجا بدونیم بعدی خیانت نمیکنه

پس مطمعن باشید اون زن یک مشکلی داره که می‌ره زندگی یک زن بهم می ریزه ! وقتی زن ها به خودشون رحم نمیک ...

تو الان خودتم با حرفات به زنها رحم نکردی  یه اقایی این تاپیک رو ببینه حقو میده به خودشون 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

بعضی وقت ها دل پر درد هست ولی گاهی آدم از دردش فرار می کنه و میگه و می خنده بعد یهویی تو تنهاییش همه ...

مرسی ک درک میکنی.

من الان تو مرحله ایم که هی میشینم مرور میکنم

ک فلان روگفت فلان جام با دختره بود

یا سفر رفت با دختره بود

یا دلیل خوشحالیش دختره س

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
کاش شما از همه جا بلاکش کنی

بلاکه به خدای بالای سرم قسم

بالای ده تاخطش بلاکه

هفته ای دوبارهفته ای یه بارگاهاماهی یه باربازیادش میفتم وفیلش یادهندوستان میکنه

حتی مدتی تهدیدهم شدم

چندشم میشه ازش وبه تمام مردهابی اعتمادم  

در اصل اون مرده که پای سند ازدواج و امضا کرده و تعهد داده و موظفه پای حرفش بمونهنفر سوم نقشش فقط یه ...

والا

خانوما هم تو خیابون هزارتا مرد خوشتیپ تر و پولدارتر از شوهر خودشون میبینن پس برن خیانت کنن بگن تقصیر مرده ست که شماره داد؟

همون اجاره کردن خونه مگه کمه؟ الان تو تهران مردهای نمی تونن خونه اجاره کنن و خرج خودشونو دربیارن بعد ...

این مملکت بلاخره قانون داره و زن حق و حقوق داره به نظر شما بشینه پای یه مرد خیانت کار و ..... جوونیش ایندش ، سلامتیش و همه چیشو از دست بده بخاطر یه مردی که می‌خوام صدساله سیاه اصلا وجود نداشته باشه ، تو دنیا هیچ چیز مهم تر و ارزشمند تر از خودت نیست بلند شو سر پا شو

شده باشه تو یه اتاق بیست متری زندگی کنی ، خدا هیچ بنده ایی رو تنها نمیزاره 

همین الانش این خانوم میدونید چقدر فشارو درد و استرس رو داره تحمل می‌کنه و تو خودش میریزه که برای سلامتیش خطرناکه

تو الان خودتم با حرفات به زنها رحم نکردی یه اقایی این تاپیک رو ببینه حقو میده به خودشون

خانم من وقتی با یک مرد بیش از حد صمیمی میشم اون مرد به خودش اجازه همه کاری میده ! جامعه که من دارم توش زندگی میکنم اگه یک بار سرکار برید میفهمید چه اتفاقی توش داره میفته

مردای متاهل معمولا از کرم درونشون دنبال یه دختر میفتن و وقتی پا میده احساس قدرت تموم دنیارو دارن که جذابن

و هرکار میکنن اون دختر باهاشون بمونه خیلی ساپورت عاطفی و مالی میکنن 

تموم این ها به ضعف درونی اون مرد و بی ذات بودنش برمیگرده که حاضره زن و بچش کمتر بخورن کمتر بپوشن آقا بره دنبال زیر شکمش!و ضعف دختر طرف مقابل که با وجود اینکه میدونه مرد متعهده و زن داره اونقدر ارزش خودشو پایین میدونه که به فرد متاهل باشه 

از خدا میخوام منو تو این گناه نندازه و از شر وسوسه های شیطانی و هوای نفس دورم کنه  

برگشت به آزادی🕊

خانم من وقتی با یک مرد بیش از حد صمیمی میشم اون مرد به خودش اجازه همه کاری میده ! جامعه که من دارم ت ...

این مردایی که تو خیابون به همه تیکه میندازن حتی به چادری و غیرچادری هم رحم نمیکنن باز تقصیر خود دخترست که اجازه داده؟

والاخانوما هم تو خیابون هزارتا مرد خوشتیپ تر و پولدارتر از شوهر خودشون میبینن پس برن خیانت کنن بگن ت ...

مگه خانم ها خیانت نمیکنن ؟

چه مرد چه زن خیانت خیلی زیاد شده خیلی 

اینو یه سر دادگاه خانواده بریم متوجه میشیم .

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم