2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 248 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نامزد دارم عزیزم ! دوست خودم داشت به نامزد من نخ میداد من نمیگم مشکل از مرد نیست ولی نصفی از خیان ...

خب دیگه دوست شما نه اسمت تو شناسنامش هست نه تعهدی درقبالت داره

اونی که وظیفه داره بهت متعهد بمونه نامزدته نه دوستت و کل دخترای جامعه

بآور نمیکنم تاپیکتو اینقدر ریلکسی همزمان یه تاپیک دیگه زدی تو اون داری کامنت میذاری میخندی

حالم بده

از خودم بدم میاد

میگم حتما لیاقت من نبود؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
بآور نمیکنم تاپیکتو اینقدر ریلکسی همزمان یه تاپیک دیگه زدی تو اون داری کامنت میذاری میخندی

بعضی وقت ها دل پر درد هست ولی گاهی آدم از دردش فرار می کنه و میگه و می خنده بعد یهویی تو تنهاییش همه غم ها میاد سراغش 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
دقیقا تا دوسر طناب کشیده نشه مسابقه طناب کشی ادامه پیدا نمی کنه یک طرفش رو مرد خیانت کار باید بکشه ی ...

وتا جایی که من دیدم زنها شروع کننده آن چون هیچ نری جرات نداره به زنی بگه بالا چشت ابرو مگر اینکه زن عمدی یا غیر عمدی نخ بده اون مردی که شروع کننده اس دیگه خیلی هول وهرزه ولاشی وبی عقله و کم کم پیدا میشه

عزیزم من خواستگارسابقم هنوزبهم پیام میده وزنگ میزنهخانمش خیلی هم ازمن قشنگتره چه ربطی داره آخه شخصیت ...

کاش شما از همه جا بلاکش کنی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
درسته ولی نمیشه یکی لخت بره تو خیابون بگه بقیه نگا نکننواین هم به شدت باور دارم تا زنی نخ نده چه عمد ...

مرد اگه پاک و ذاتش درست باشه زن لخت هم بره تو خیابون باز چشمش هرز نمیره

اونی که منتظر موقعیت واسه خیانته هرجور شده انجامش میده حتی اگه تمام دخترای دنیا سر به زیر باشن

بعد ما داریم اینجا غصه میخوریم😂😂

چیزی برای از دست دادن ندارم حقیقتا.

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
خب دیگه دوست شما نه اسمت تو شناسنامش هست نه تعهدی درقبالت دارهاونی که وظیفه داره بهت متعهد بمونه نام ...

برخی به زن و شوهر زیر سقف نرفته میگند نامزد 

مثل آبجی من تا زمانی که با شوهرش زیر سقف نرفته بودند می گفتند این دو تا نامزدند

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
برفرض زنه پیشنهاد بدهمرد متاهل و خیرسرش متعهد که اسم یکی تو شناسنامش هست چرا باید با سر قبول کنهکرم ...

در اصل اون مرده که پای سند ازدواج و امضا کرده و تعهد داده و موظفه پای حرفش بمونه

نفر سوم نقشش فقط یه لاشخور و ته مونده خوره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

توی خیانت زن و مرد به یه اندازه مقصرن

مرد گاهی بیشتر 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم