2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 248 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسیار معمولیی

جنیفر لوپز و شکیرا هم معمولی بودن بهشون خیانت شد؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چقدر صبوری تو😔

کاری برنمیاد

میفهمم چقدرخوشحاله😔

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اون جوری ک ‌روش باز میشه دیگه جلو چشمش ام دختر بازی میکنه

اخه باید ی زهر چشم بگیره ازش

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

جنیفر لوپز و شکیرا هم معمولی بودن بهشون خیانت شد؟؟

اخه میفهمم گ چقدر خوشحاله

انگاری واسه وجود اونه این همه خوشحالی

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
🙄😐

مگه دروغ میگم اون هرزه ای که با مرد متاهل میپره بی ارزش ودم دستیه ارزونه مفته

گاهی مردا از بی اعتماد به نفسی زیاد که خودشون ودر حد زنشون نمیدونن وخودشون واز اون هرزه برتر میدونن باهاش به زنشون خیانت میکنن تا تایید بشن از نظر روانشناسی هم تایید شدست

کاری برنمیادمیفهمم چقدرخوشحاله😔

چرا کاری ازت بر نمیاد؟بخدا شماها مردارو پررو میکنید یکم غیرت داشته باش الان فرق تو با اون مردی که زنش خرابه و هیچکاری نمیکنه چیه؟ما به جفتشون میگیم سیب زمینی

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

شرایط بچه یا مثلا بی کسی تهش همینه بخدا خودش بزرگ میشه میره پی زندگیش من خودم متاهلم ولی واقعا اگه ش ...

همون اجاره کردن خونه مگه کمه؟ الان تو تهران مردهای نمی تونن خونه اجاره کنن و خرج خودشونو دربیارن بعد یه زن خانه دار چطور می تونه ؟ 

طلاق هزار تا فاکتور داره 

خیلی ها بخاطر بچه هاشونه ...بعضی از مردها آنقدر بدذاتن دیگه بچه نشون زن نمیدن 

بعضی ها بخاطر بی پولی 

بعضی ها حمایت نشدن از طرف خانواده 

بعضی ها بخاطر ترس از اینده

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻