2777
2789
عنوان

بچها هدف این پسر چیه🤕

99 بازدید | 12 پست

من با ایشون چند سالِ که دوستم 

ولی این هردفعه که ما کات میکنیم باز برمیگرده 

کات کردنمونم سر اینه که چون هنوز سنی نداریم نمیتونیم فعلا ازدواج کنیم پس اگه بیشتر ادامه بدیم وابستگی بیشتر ایجاد میشه 

ولی من واقعا نمیدونم چیکار کنم.. 

من اصلا برای آشتی پیش‌قدم نشدم هردفعه اون خودش پیام داده 

بنظرتون دوسم داره یاچی؟ 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دوستت داره

ولی کاش این دوستی هدفمند بود نه فقط برای وقت گذرونی ...

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چراا؟

اگر قصدش ازدواج باشه و شرایطش رو هم نداشته باشه حداقل میتونه فعلا یه نامزدی با حضور دو خانواده بکنه

و اینو یادت باشه آدمی که دوست داشته باشه و واقعا بخادت نمیذاره شب ناراحت بخابی چه برسه بره و بیاد اینو از روی تجربه میگم چون مورد مشابه داشتم

سنش هم مناسب ازدواجه خیلی هم کم نیس

خب از کجا بفهمم برای وقت گذرونیه💔

از حرفاش 

از رفتارش 

بگو هدفت چیه 

میخوای تا کجا پیش بری

البته اگه سنتون زیر ۲۰ هست ب ازدواج اینا فکر نکن حالا

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-