2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 248 پست
اگ میخای طلاق بگیری ب روش بیار ولی اگ میخای فقط خودتو سبک کنی و اونو وقیح کنی فقط ی دعوا راه بنداز و ...

اون جوری ک ‌روش باز میشه دیگه جلو چشمش ام دختر بازی میکنه

(:A__•~•__M:)

هرزس از زنای دورش سواستفاده میکنه متاهلها الت سرگردانن هر سوراخی ببینن فرو میکنن 

الویت اولت خودت باش  بازم خیانت میکنه فقط قارچ و زگیل و مریضی نگیری ازش

حتما دختره هم گول زده نگفته متاهله خودشو پیر پسر مجرد جا زده ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور فهمیدی

از چت تلگرام و تماس ها وپیام ها

شماره دخترو سیو کردم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

هیچکاری نمیتونی بکنی  

الا این کارا که میگم 

یا فقط صبرکنی و بسازی 

یا تلافی کنی 

یا طلاق بگیری 

یا تنبیه اش کن با استفاده از خلاقیتت و بعد ببخشش

دیگه راه پنجمی نیست 

حالا بشین فکرکن کدومش به مزاجت شیرین میاد 

بسم الله همونو انجام بده 

چون  مردا  ذات ندارن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

به قد و هیکل نیست یه خانمیه میشناسم قد بلند هیکل خوب به خودش بیست چاری میرسه از ژل و عمل و .. اجتماعی و خوش خنده .. شوهره صورت مربعی فقط یکم به تیپش میرسه ولی خیانت میکنه به زنش 

هر کسی هم شرایط طلاق نداره

شرایط بچه یا مثلا بی کسی تهش همینه 

بخدا خودش بزرگ میشه میره پی زندگیش من خودم متاهلم ولی واقعا اگه شوهرم اینکارو کنه ، حاضرم یه خونه اجاره کنم تنها زندگی کنم خودم سرکار برم ولی با کسی نمونم که دوسم نداره