2777
2789
عنوان

بچہ ھا امروز دو تا مرد ریشو

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 72 پست
آیه ی صریح قرآن راحع به قوم لوط داریم.این اصلا چیز عادی ای نیستش !

عادی نیست ولی طبیعی هست

چون این حتی اگر یک نقص هم باشه جزوی از طبیعته

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

مزاحمت خیابانی

بله دقیقا موافقم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما لابد تھران زندگی میکنی آخہ اونجا ی مقدار باز تر و روشنفکر ترن

خواهشا اینارو به روشنفکری ربط ندین.روشنفکر به افراد باسواد که سطح هوش بالایی دارن میگن که خودشونو مسُول پیشرفت جامعه میدونن نه اینجور کثافتکاریا

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عادی نیست ولی طبیعی هستچون این حتی اگر یک نقص هم باشه جزوی از طبیعته

اگه جزء طبیعت بود و نقص طبیعی بودش خداوند هرگز ایه ی صریح قران نازل نمیکرد پس یه انحرافه بزرگه مثل دروغ،ربا و...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

جالبه برام میگن گرایش طبیعی ولی تا همین ۱۰ سال پیش ما همچین چیزایی نداشتیم تا این حد ولی از وقتی تبل ...

عزیزم وقتی جامعه به طور اصولی آموزش جنسی نداره برای بچه ها

وقتی خانواده ها و جامعه از کودکی جنسیت مخالف رو بولد میکنن

و تبعیض قائل میشن و جداسازی میکنن

وقتی به زن میگن بپوش ک مرد به گناه نیفته جای اینکه ب مرد بگن زن رو ب چشم کثیف نبین

وقتی جنس زن و مرد رو ب جون هم میندازن

این مدل تمایلات هم کم کم پدیدار میشه

وقتی جایی برای تخلیه ی جنسی وجود نداره و راه درستی هم نمیتونن انتخاب کنن بخاطر گرونی و هزاران مشکل دیگه

به اختلالات جنسی رو میارن

و اختلالی ک همه گیر میشه کم کم پذیرفته میشه و عادی سازی

و غلط ترین اتفاقا میفته

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اگه جزء طبیعت بود و نقص طبیعی بودش خداوند هرگز ایه ی صریح قران نازل نمیکرد پس یه انحرافه بزرگه مثل د ...

مگه ما نقص غیرطبیعی هم داریم عزیزم؟

هرچیزی که تو جهان وجود داره طبیعی هست دیگه

بیماری هم جزو طبیعته

منظور حرفم رو نگرفتید فکر کنم

نهاز نظر من هیچم گناه نیستآدم که نکشتهگرایشش یه طور دیگسنمیتونه جلوی هورمونهای جنسیشو بگیره که

عجب!

خوشبختانه خداوند نظر شمارو در اینمورد اعمال نکرده و صراحتا نظرشو در قران بیان کرده که این یه انحرافه بزرگه و از گناهان کبیره س!

شما لابد تھران زندگی میکنی آخہ اونجا ی مقدار باز تر و روشنفکر ترن

کاش معنی روشنفکری رو با این جور افکار پوچ تغییر ندیمو جابجا نکنیم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
مگه ما نقص غیرطبیعی هم داریم عزیزم؟هرچیزی که تو جهان وجود داره طبیعی هست دیگهبیماری هم جزو طبیعتهمنظ ...

نقص طبیعی اونی هستش که مثلا قلب یکی درد میگیره و اون بیمار گناهکار نیستش.اما اینکه شما میگی طبیعیه در. جواب شما گفتم که اصلا طبیعی نیستش و یه انحراف بزرگه گل

نهاز نظر من هیچم گناه نیستآدم که نکشتهگرایشش یه طور دیگسنمیتونه جلوی هورمونهای جنسیشو بگیره که

توی زندان ها یا کمپ هایی که جنس مخالف نیست وقتی شهوت فشار بیاره افراد به هم جنس خودشون راضی میشه پس این یعنی اینکه انسان فقط به یه جنس گرایش داشته باشه از نظر من پذیرفتنی نیست انسان قدرت کنترل داره میتونه تمایلاتش رو کنترل کنه اون کسی که میگه من فقط به جنس خودم گرایش دارم و به جنس مخالف حسی ندارم رو بذارین توی اتاق با یه جنس مخالف چند روز فشار شهوت گرایشش رو مشخص میکنه

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ