2777
2789
عنوان

بچہ ھا امروز دو تا مرد ریشو

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست
عجب!خوشبختانه خداوند نظر شمارو در اینمورد اعمال نکرده و صراحتا نظرشو در قران بیان کرده که این یه انح ...

عزیزم دارم میگم اینا همش مربوط به هورمون ها جنسیه

مگه آدم نمیتونه جلوی ترشح هورمونشو بگیره

مثلاً تو میتونی جلوی ترشح هورمون های تیروئیدتو بگیری!؟

نه دیگه

پس اونم نمیتونه

عزیزم دارم میگم اینا همش مربوط به هورمون ها جنسیهمگه آدم نمیتونه جلوی ترشح هورمونشو بگیرهمثلاً تو می ...

این یه انحراف جنسی هستش،متوجهی شما؟

چرا از گناه به این بزرگی که خداوند براش عذاب هم نازل کرد دفاع میکنی؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عجب!خوشبختانه خداوند نظر شمارو در اینمورد اعمال نکرده و صراحتا نظرشو در قران بیان کرده که این یه انح ...

اول از بعد پزشکی و انسانی باید بررسی بشه

لزوما همه مسلمون نیستن ک قرآن رو قبول داشته باشن

اما نه تنها تو دین های دیگه هم رد شده

بلکه به لحاظ پزشکی و علم سلامت جامعه هم رد شده

و البته نوعی اختلال نامیده شده

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
توی زندان ها یا کمپ هایی که جنس مخالف نیست وقتی شهوت فشار بیاره افراد به هم جنس خودشون راضی میشه پس ...

عزیزم اینقدر زود قضاوت نکن 

اینهمه دانشمند رو این مسئله کار کردن نتایج دادن بیرون

بعد شما اینجا داری گرایش گرایش می‌کنی 

بعدشم همه نوع مریض جنسی رو گی بودن اشتباه نگیرید

بعضی ها واقعا مریض جنسی ان

اما گی ها که مریض نیستن

عادی نیست ولی طبیعی هستچون این حتی اگر یک نقص هم باشه جزوی از طبیعته

دقیقا

تمایلات جنسی جزء غرایزه ک باید کنترل شه

و اختلال هاییه ک باید درمان شه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
این یه انحراف جنسی هستش،متوجهی شما؟چرا از گناه به این بزرگی که خداوند براش عذاب هم نازل کرد دفاع میک ...

تو به سوال من اگه جواب دادی من میگم اوکی

میتونی جلوی هورمونهای تیرویئدتو بگیری یا هورمون های استروژن و پروژسترون رو؟

عزیزم اینقدر زود قضاوت نکن اینهمه دانشمند رو این مسئله کار کردن نتایج دادن بیرونبعد شما اینجا داری گ ...

توی جهانی زندگی میکنیم که دانشمندان و روانشناسان و عالمان دینی دارن زیر نظر سیاستمداران کار میکنن از نظر من همجنسگرایی یه سیاست برای کنترل جمعیت کره زمینه شما میتونی قبول داشته باشی میتونی نداشته باشی 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تو به سوال من اگه جواب دادی من میگم اوکیمیتونی جلوی هورمونهای تیرویئدتو بگیری یا هورمون های استروژن ...

وقتی هنوز فرق بین روند طبیعی بدن با انحرافی که از سمت شیطان هستش رو نمیدونی من بهت چی بگم؟!

با این استدلال بی منطقی که شما داری پس هیچ گناهکاری مجرم نیستش،چرا؟چون توی مغزش هورمون ترشح شده اون گناهو انجام داده!

فرق بین انسان و حیوان دقیقا اینجاست که انسان قدرت عقل و اختیار داره و میتونه جلوی خواسته های نامتعارف خودشو بگیره نه اینکه بگه دست خودم نیست!!!!!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲