2777
2789
عنوان

بچہ ھا امروز دو تا مرد ریشو

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست
عزیزم فقط گرایشش با ما فرق دارهاون حتما گی بودهکجاش عجیبه

اینکه گی بوده به خودش مربوطه

ولی داشته یکی دیگرو اذیت میکرده این یعنی بیشرفی

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بالاخره شماره میدادن نمیگرفت،یا ازش شماره میخواستن؟بعدشم چه ربطی به ریش داره؟ریش خیلی وقته مد شده و ...

منظورش اینه تر.نس نبودن و کاملا مرد بودن ظاهرا

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه فکر کردم اسی از این تعجب کرده که پسره از یه پسر خوشش اومده

شاید

ولی حرفای من درمورد این عوضی بازیشون بود

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عزیزم فقط گرایشش با ما فرق دارهاون حتما گی بودهکجاش عجیبه

آیه ی صریح قرآن راحع به قوم لوط داریم.این اصلا چیز عادی ای نیستش !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ربطی ندارهولی الان یه جوری میگن که انگار اگه کسی همه ی اینا البته به جز تجاوز براش مهم نباشه روشن فک ...

اونی که این چیزا رو عادی سازی میکنه یه احمق عقده ایه

شما تو آزاد ترین کشورا هم مثل آمریکا یا تایلند ک تو اکثر شهرا و ایالتا محدودیت جنسی ندارن و مکان های مخصوص این چیزا دارن، حق نداری درخواست چنین روابطی از کسی ک تمایل نشون نمیده داشته باشی

حتی جریمه هم داره

فقط ایرانه ک هیچیش مشخص نیست و قاعده و اصولی نداره

دنبال دختر بیفتن میگن مقصر تویی حجاب نداشتی

دنبال پسرم ک براشون اوکیه

مثل آقای طوسی معلم قرآن معروف ک با شاگرداش بزور تجاوز و لوا.ط میکردن

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
اینکه گی بوده به خودش مربوطهولی داشته یکی دیگرو اذیت میکرده این یعنی بیشرفی

با تجاوز فرقی نداره واقعا

جالبه برام میگن گرایش طبیعی ولی تا همین ۱۰ سال پیش ما همچین چیزایی نداشتیم تا این حد ولی از وقتی تبلیغات این مسئله شروع شد ورود کرد به فیلم ها و سینما یهویی تعداد زیادی گرایششون متفاوت شد وضعیت مدرسه ها افتضاحه اخه چیزی که بنیادی باشه نیاز به تبلیغات داره؟

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
با تجاوز فرقی نداره واقعا

چی

منظورت اینه که گی‌بودن گناهه؟

یعنی نمیدونی که گناه کبیره س؟!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲