2777
2789
عنوان

از ازدواج میترسم

125 بازدید | 25 پست

خاستگار برام اومده خیلی میترسم

وقتی واسه فکر کردن ندارم 

کمکم کنید 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چی می ترسی

میترسم خب نباشه 

سنتیه آشنایی نداریم 

ولی همه ازش تعریف مبکنن

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
از کدوم قسمتش میترسی؟

شناختی ندارم 

سنتیه میترسم خوب نباشه با اینکه همه تعریفشو میکنن

وای سنتی خون دل خوردنهمن خودم تو شرابط تو هستم

خانواده ها خیلی عجله دارن 

فرصت فکر کردن نمیدن

میترسم خب نباشه سنتیه آشنایی نداریم ولی همه ازش تعریف مبکنن

خوب وبد را هر کسی یک جور معنی میکنه

مثلا کسی کا من دوست دارم را شما دوست ندارید.

پس به خاطر حرف دیگران ازدواج نکن، اول خودت بشناسش،بپسند،بعد مطمئن بله بگو

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.