2777
2789
عنوان

برادر نمک نشناس داشتین تا حالا

92 بازدید | 7 پست

وقتایی که مامانم نمیتونه ناهار درست کنه من از درسم میزنم تا ناهار درست کنم بره سرکار به جای تشکر با این که از غذا خوشش اومده ولی عمدا به زبون میگه بد مزه س و فلان ... یه جاهایی عمدا از بیرون سفارش میگیره تا لجم در بیاد با این که زحمت کشیدم درست کردم ....زد گوشیمو شکست هیچی بهش نگفتم 😞😞😔 با مامانمم بد رفتاری می‌کنه حالم ازش بهم میخوره کلی باید کارما پس بده فکر میکنه آدما برده اینن.... اصلااااا زبون خوش نداره بعد ازدواجم نمیخوام ببینمش اصلا .. نگین یکی ادبش کنه که یکی نیازه به پدرم آداب معاشرت یاد بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش منم یه بیشرف نامرد عوضی بی وجدان قبل ازدواج یه جور نامردی بود ازدواجم‌ که کرده بیشرف کثیف شده به اصلا به مامانم زنگ نمیزنه مامانم که زنگ‌ میزنم جوابشو نمیده به مامانم گفت من تو رو نمی‌خوام فقط خونه اتو می‌خوام زنیکه اشو یه عوضی عقده ی اونم یادش میده خدا لعنتشون کنه